Concerte cu Luna in restul de noiembrie

Joi, 12 noiembrie, concertam trio-lesc la Cluj. In Clubul Refresh. De la ora 21:00.  (adica maine? azi?) Daca sunteti in zona, evident ca vreau sa va vad…Si pentru ca si in viata reala ma ghidez dupa Principiul Prieteniei (sub care se desfasoara in perioada aceasta atatea frumoase manifestari folk in zona Clujului) va anunt ca azi, miercuri, ii puteti vedea in acelasi Club Refresh pe Ioan Onisor si Ionut Mangu.

Sambata, 14 noiembrie, concertam trio-lesc la Tulcea. In cadrul festivalului Tulcea FolkFest, in prima seara. Teatrul Jean Bart. Ora exacta nu o stiu, depinde de cat dureaza concursul, ca dupa aceea intervenim pe scena. In recital, publicul tulcean ii poate asculta in afara de mine pe Dinu Olarasu, Eugen Avram, Paul Arva, Mircea Iordache.

Miercuri, 18 noiembrie, concertam trio-lesc in Bucuresti, in Iron City. (click pe link, pentru detalii). De la ora 21:15. Miercuri gazduita de echipa Folk Frate. E prima data cand am concert in Iron, multi m-ati mai vazut acolo cantand 1-2-3 piese in seri de inspiratie si chef. Pentru cine nu ma stie in formula de trio…e un moment bun sa ma auda (zic)

alina-manole-c.jpg

3 Replies to “Concerte cu Luna in restul de noiembrie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *