Braila – partea a III-a, emotia

Alexandru Andries

….

Emotia” festivalului de la braila a insemnat pentru mine Alexandru Andries. Impecabil de bun, delicat, atent, inteligent, stralucitor, ironic cu moderatie, povestitor. Ingrozitor de modest. Asa cum il stiu.

Am albumul “Petala” in minte, tot, piesa cu piesa, le fredonez de-a valma sau in ordine. Cine nu a cumparat inca albumul, sa puna mana si sa il cumpere. Mi se pare o declaratie de dragoste de 40 de minute, muzicala, extraordinara. Sa ascultati versurile cu atentie, sa simtiti joaca… Alexandru Andries pune pe iubire un strop de lumina, din cele lucitoare si le confera un farmec naiv inegalabil.

Am stat in sala undeva sus, pe scaun, cu capul in palme si am oftat si am si plans  (ssst!) fara voie si in voia momentului. Nu stiu ce m-as face fara Andries.

3 Replies to “Braila – partea a III-a, emotia”

  1. Superb recitalul dlui Andries, am vazut ca si in ultima seara ti-a placut f mult recitalul, eram aproape de locul in care ai stat in picioare la gura scarilor si ma uitam impreuna cu sotia la tine, emotionata ca si cand ai fi tu pe scena.
    Braila te iubeste si te mai asteapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *