vineri, 23 octombrie, concert Alina Manole in CT

e vremea anuntului oficial pentru urmatorul meu concert din Bucuresti.

concertul va avea loc pe data de 23 octombrie, ora 21:00 (aprox), la Clubul Taranului  (e in spatele muzeului taranului roman, in curticica interioara. la poarta din spate e tot timpul cineva, deci puteti intreba ce si cum, asa am facut si eu prima data). vom fi tot 3 pe scena, dar se mai adauga cate ceva sau cineva…inca nu spun, va mai tin in suspans putin, pana la inceputul saptamanii viitoare (asta daca rezist eu pana atunci). fiind vineri, sper sa nu veniti cu scuza job-ului de a doua zi.  cine a fost ultima data are sansa sa mai vada cate ceva ce n-a mai vazut demult. asta daca n-am plictisit deja 🙂

am pus poza de afis ca s-o preluati pe site-urile/blog-urile voastre, ca sunteti din bucuresti sau de oriunde. oricum, stiti doar, e o lume mica, doar cateva mese (am mai scris asta parca, nu?!)

[singlepic id=80 w=320 h=240 float=center]

8 Replies to “vineri, 23 octombrie, concert Alina Manole in CT”

    1. in pagina clubului apare asa “Clubul Ţăranului, Informaţii la telefon 021 310 80 48” . la acest numar cred ca se pot face rezervari.

    1. hilde, poate pentru ca ai sunat prea dimineata :)) daca nu ai timp sa mai faci rezervare, stai linistita, o rezolvam noi cumva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *