Radio Lynx premiaza tinerii artisti ai muzicii folk

Radio Lynx si emisiunea de folk “Luna Patrata”, realizator Alina Manole, premiaza calitatile de interpretare si compozitie ale tinerilor artisti care intra in competitiile folk din Romania.

Intr-o tara in criza credem ca actul cultural ramane una dintre putinele cai de salvare ale sufletului. Munca tinerilor depusa pe scenele festivalurilor de folk trebuie sustinuta si rasplatita de comunicatorii specializati de muzica. Mai mult decat atat, muzica tinerilor talentati trebuie sa ajunga la public pentru a avea despre ce sa vorbim! Despre o noua generatie folk. De aceea, premiile “Young & Folk” vor reprezenta nu doar o recunoastere a calitatilor artistice, ci si un pas inainte pentru fiecare dintre laureati.

Primul premiu va fi acordat la Calarasi in cadrul Festivalului National de Muzica Folk “Chitara Dunarii”, ed. a II-a. Vor urma apoi inca doua festivaluri ale muzicii de gen, la Braila si Tulcea, unde alti doi tineri folkisti vor primi din partea Radio Lynx recunoasterea valorii lor.

Precizare: Premiile “Young & Folk” vor fi acordate acelor concurenti din cadrul festivalurilor care dovedesc abilitati deosebite vocale, de interpretare, compozitie si prezenta scenica. Aceste premii constau in ore de studio pentru inregistrarea profesionala a pieselor prezentate in concurs.

Este necesar ca un tanar artist sa aiba o carte de vizita! Iar aceste inregistrari sunt o carte de vizita ce poate ajunge in mana unui organizator de spectacole sau ale unui manager.

Radio Lynx este prima si singura media interactiva, audio-vizuala, live din Romania, care transmite 24/7 exclusiv prin internet. Cu un format muzical Hot Adult Contemporary si cu o grila care include 22 de productii live distincte, emisiuni de linie si talkshow-uri audio/video interactive, Radio Lynx reprezinta un concept de comunicare integrat, ce depaseste instrumentele clasice de promovare si diseminare a informatiei catre public.

Emisiunea “Luna Patrata” reprezinta proiectul radio al artistei Alina Manole si a fost inclusa in grila de programe a radioului in anul 2008. Emisiunea de folk 100% romanesc a ajuns in al treilea sezon de emisie si poate fi ascultata in fiecare duminica, de la ora 16:00 la 18:00, pe site-ul www.radiolynx.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *