Lor, platitorilor de bilet

Pentru ce s-a intamplat in seara asta…n-am cuvinte.

Ei, platitorii de bilet, la un concert de vineri seara, cu atat de multe alte optiuni culturale, au umplut Clubul Taranului cu inimile toate. O parte dintre Ei au stat in picioare pentru ca nu au mai fost locuri. O parte dintre Ei, la finalul serii, mi-au cantat. Ei m-au facut sa ma simt ca un …pitic fericit, Lor le multumesc cu totul pentru ca Rezoneaza si pentru ca Simt si pentru ca Inteleg. Lor le multumesc pentru Rabdare si aplauze si bisuri, pentru fiecare respiratie cu care I-am simtit langa mine.

Le multumesc tuturor pentru faptul ca au ales un ALTFEL pe care il cant si il simt. Ma inclin in fata Lor cu bucuria ca exista astfel de ALTFEL de Oameni.

2 Replies to “Lor, platitorilor de bilet”

 1. Noi iti multumim tie Alina ca ne atingi atat de frumos corzile inimii, ne faci sa ne simtim atat de bine si am vrea sa ne canti mereu, non stop, oriunde, oricand!

 2. Alina,

  a fost senzational. Mi-a mers la inima, atat mie cat si prietenilor care m-au insotit.
  2 din ei m-au intrebat de ce nu am spus mai din timp de concertele tale, de ce nu au aflat de tine, de ce, de ce…
  Adevarul este ca eu am mai tot spus, dar stii cum se intampla, tot soiul… si oamenii nu ajung, cateodata nu ajung. Insa de data asta au ajuns si ei si au plecat cantad si gandidu-se la toti piticii care au nevoie de muzica ca a ta, pentru a respira.
  Multam tare mult draga mea si astept cu nerabdare sa ne revedem.
  Toate bune si cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *