fermier sau luptator

cedand insistentelor, mi-am deschis si eu cont pe facebook. toate bune si frumoase pana cand am descoperit aplicatiile multiple, de tip jocuri (vezi farmville, mafia wars etc). m-au prins ceva zile, adica am plantat ceva canepa, am impuscat vreo 2 gangsteri….dar , nene, mai trebuie sa si muncim. si cum dupa munca, azi cel putin, am avut parte de un concert superb al Zoei (cine n-a fost are de ce sa regrete pentru ca dincolo de faptul ca femeia asta canta cum canta, a si avut chef de cantat, inclusiv fara microfon vreo doua doine de ne-a catzarat pe pereti, iar publicul a fost in picioare sau a dansat), cand sa te mai joci?!

si vin acasa. si deschid una bucata casuta e-mail si ma trezesc ca am mesaje de tipul “cutare prieten ti-a salvat viata in nu stiu ce incaierare” sau “cutare prieten, vecin de ferma, ti-a trimis o vaca” etc. pai daca oamenii astia fac atatea lucruri pentru mine….eu cum sa le refuz ajutorul? am plasat vaca pe teren, am mai cules ceva mere, am alungat ratonii de pe campurile vecinilor, am mai spart un muzeu si am daruit altor amici cate un bulldog.

pentru cine nu are aplicatiile active pe facebook ce spun eu pare ciudat. pentru ceilalti…stiti amuzamentul 🙂

acum e 1:43, maine e lansarea Highlight Kenosis, statusul meu de mess mi se pare inteligent “mai asculti rock sau ai trecut la manele” (asta pe post de invitatie la show-ul din silver church)

duminica, la radio lynx, se anunta emisiune cu invitati si o prezentare in premiera a unui nou album de folk ce va fi lansat la sfarsitul lunii octombrie. nu va spun mai multe, las suspansul sa va cutremure fermele si mafia pana cand voi scrie un articol separat

One Reply to “fermier sau luptator”

  1. vezi ca ti-e murdar cuptoru, la naiba :)). oricum sfat pentru cei care nu s-au apucat inca, sa nu se apuce, consuma timp si energie, dar si e funny rau. cam atat, ca mi se arde mancarea 😀 (pe facebook evident) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *