400

[singlepic id=68 w=320 h=240 float=left]In Romania. Intr-o seara de miercuri. Adica la mijlocul saptamanii

400 reprezinta numarul de spectatori care au asistat miercuri, 7 octombrie, la lansarea primului album (“Glowing”) al trupei Highlight Kenosis. Intr-o tara in care muzica ROCK a trupelor tinere este respinsa din considerente comerciale de canalele de promovare, Clubul Silver Church a fost arhiplin la un eveniment pregatit cu grija pe care o merita orice artist sau trupa profesionista.

Dincolo de muzica si dincolo de acuratetea prestatiei artistice a trupelor Tiarra (invitata speciala) si a Highlight Kenosis (principalii protagonisti) se impun multumiri partenerilor media si oamenilor de radio prezenti la eveniment. Este vorba despre City Fm, Radio Lynx, Hotnews, Metalhead, Inconcert.ro, Port.ro, 4arte.ro, muzicabuna.ro, sapteseri.ro, Jurnalul National, TVR Cultural, Radio Romania Actualitati, Metalfan, Popcorn

Si pentru ca publicul este cel care da masura valorii unui act muzical, consideram necesar sa adresam multumiri speciale spectatorilor care au venit intr-un numar atat de mare si au platit intrarea la un show care, autohton 100%, a avut drept cap de afis artisti tineri.

In calitate de producator si organizatori ai evenimentului, MHO anunta astfel lansarea celui de-al treilea material discografic de casa, material care se inscrie in linia declarata a scopului infiintarii casei de discuri: sprijinirea artistilor tineri de valoare si promovarea lor asa cum se cuvine.

3 Replies to “400”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *