o amanare subiectiva si o recomandare

de cateva luni imi doresc sa ajung acasa la mine, in Roman, pentru un sejur de rasfat domestic care sa dureze cam o saptamana. de fiecare data apare cate ceva. doar pentru lisabona am facut o exceptie, ca doar era o calatorie programata din ianuarie. in rest, merg haotic si legata de birou + concerte.

saptamana viitoare imi programasem ceva mai strict plecarea. visam la liniste, hrana buna si stat cu mama.  motanul era deja in plasament, avea toate conditiile de ne-stat singur. ieri mi s-au schimbat planurile. si nu zic ca-mi displace motivul, dimpotriva, e unul foarte bun pentru “luna patrata”, dar am ramas asa, cu un regret ca bateriile emotionale nu se vor incarca rapid si de la sursa, adica din sursa iubirii neconditionate pe care o gasesc doar la mama, in imperiul ei de grija.

acum, deh, ma pregatisem si pentru inevitabilele discutii cu “mama, fumezi prea mult”, “de ce stai cu ochii pe tavan la ora 3 dimineata?”, “nu-mi place cat de dezordonata ai devenit”.

ce spuneam?! a, da, nu mai plec…programul de repetitii e batut in cuie,  se pregateste o lansare de album (al 3-lea, inca nu spun cine si cum).

intre timp stau si citesc bloguri romascane. majoritatea pot fi gasite pe un blog-portal dedicat (sunt vreo 63)

pe unii dintre autori i-am vazut/cunoscut/citit si altfel decat pe bloguri. restul sunt de descoperit, caci acolo exista o comunitate frumoasa si inteligenta. si asa cum vorbeam cu un drag prieten aseara, provincia e subevaluata mult la categoria cultura. cand si daca aveti timp, cititi articolul semnat de miron manega

14 Replies to “o amanare subiectiva si o recomandare”

 1. iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  cand vii ne intalnim undeva la un suc si un cantec, doua, trei?

  sau asta ar insemna tot munca?

  ce mistooooooo ar fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……………..

  te asteptam!

 2. nuuuuuuuuu

  pai zisesi

  AMANARE nu ANULARE

  de unde eu am tras nadejde

  ca tot intentionezi sa vii
  cat de curand

  so

  ne vedem la suc

  musai:)

 3. uhuuuu….astept octombrie…tu cu o chitara..neamtu cu o chitara….o cantare minunata

  numai buna de cadou de ziua mea:D

  hai vinoooooo iar in gara noastra micaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

 4. Imi doresc sa citesc in ziarul local (editia online) un articol de ultima ora – In cinstea sosirii Alinei Manole in orasul natal admiratorii au smuls toate buruienile dintre liniile de tren din gara. Mer-sul ro-ti-lor de treeen!

 5. Geta :)) :)) am citit ca vine presedintele la final de saptamana in roman, pentru un eveniment de tip religios. sper ca admiratorii sa nu ia pietrele dintre aceleasi linii si sa le foloseasca pe post de flori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *