De Sf. Alexandru, muzica si poezie

[singlepic id=55 w=320 h=240 float=left]

Bocancul literar organizeaza de ceva vreme intalniri duminicale de muzica si poezie. Anuntul evenimentelor l-am mai facut aici pe blog. In plus, pentru cine vrea sa se inscrie pe site-ul “bocanciosilor”, un banner se afla chiar pe prima pagina cu trimitere directa catre ei.

Duminica aceasta, fiind de sarbatoare, va reuni frumos cele doua arte. Din zona muzicii folk vin Catalina Beta, Cristina Andries si grupul “Noi” (Titus si Iulia)

Asadar, daca vreti sa va sarbatoriti in linistea dintre muzica si poezie, in Iron City, de la 6 (seara), duminica. Duminica asta, 30 august.

Of, cum trece vara…


One Reply to “De Sf. Alexandru, muzica si poezie”

  1. Da, Alina, trece vremea, suntem deja la cea de a 15-a editie. Iti mai amintesti inceputul? Pe bancutele de lemn din Papa la Soni… Ce emotionata am fost eu atunci… iar tu, ce frumos ai moderat primul nostru pariu cu prietenia. Daca timpul iti va permite, poate ne faci o surpriza duminica asta de Sfantul Alexandru… O sarbatorim pe Cristina, care inca de la Vama Veche mi-a spus ca vrea sa se sarbatoreasca alaturi de noi anul acesta. Nu stiam ca o cheama si Alexandra…
    Multumesc frumos pentru anunt. Te asteptam cu drag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *