un hint pentru concurs si cum a fost la medias

[singlepic id=32 w=200 h=170 float=left]am revenit de la Medias…a fost un tur de forta imens, plecare si sosire in aceeasi zi, de fapt in interval de 24 de ore. (Sursa foto: Asociatia Culturala Romano-Irlandeza)
public mai “ascultator” decat credeam ca va fi la o astfel de manifestare publica si cateva suprize frumoase. organizatori destul de obositi dupa efortul facut pentru cele 2 zile, dar ale caror eforturi au meritat. agenda de actiuni a fost foarte plina pentru un festival medieval si s-a simtit, inclusiv la categoria “timpi” implicarea si munca.
mi-au placut mult cativa oameni din cei de pe scena. este vorba de Shannon&irish Way, o suma de instrumentisti, vocalisti si dansatori romani, pregatiti in ale ritmului irlandez. Mai multe despre ei aici Shannon Band

a existat si o parte mai putin placuta, nu stiu daca apartenenta unor oameni la anumite cluburi sau organizatii de elita cu sediul si in romania implica si selectii pe masura ale membrilor…

mai tineti minte concursul? azi e duminica. da, eu inca n-am rezolvat problema auditiei, posibila doar prin mozilla…inca astept sugestii si altfel decat pe messenger :))
daca ma suparati, public si discutiile de pe mess…pai se poate?!

vreti un hint?! ascultati cu atentie ultima parte…

2 Replies to “un hint pentru concurs si cum a fost la medias”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *