Folk fara varsta la Navodari

Radio România Actualităţi organizează, în tabăra de elevi de la Năvodari, două evenimente sub genericul „Folk fără vârstă” – manifestare complexă de muzică folk, în care recitalurile interpreţilor consacraţi vor însoţi un concurs de interpretare şi creaţie dedicat elevilor. Este pentru prima oară când manifestarea „Folk fără vârstă”, aflată la cea de a treia ediţie şi dedicată iniţial elevilor din liceele bucureştene, poposeşte într-o tabără estivală de elevi.  De această dată, La Năvodari, elevi din toată ţara se vor întâlni cu „Folkul fără vârstă”.

Astfel, joi, 30 iulie, pe scena Teatrului de vară din incinta taberei, începând cu orele 19.30, va avea loc prima manifestare, cu participarea, în recital, a lui Eugen Cristea şi Ovidiu Mihăilescu. Aceeaşi cant-autori, o zi mai târziu, în jurul unui foc de tabără la care vor fi invitaţi toţi elevii şi profesorii prezenţi la Năvodari, îşi vor relansa recentele apariţii discografice.

Sâmbătă, 1 august, tot la orelel 19,30, va avea loc cea de a doua manifestare. De această dată, recitalul va fi susţinut de  Ducu Betzi, Eugen Cristea, Alina Manole, Adrian Cristescu,  Mihai Neniţă.

Pentru elevii care vor participa la concursul de creaţie şi interpretare de muzică folk, sponsorul „Hora Reghin”,  va oferi, drept premii, instrumente muzicale.

Gazdă şi partener al celor două manifestări este Sind România S.R.L. -Năvodari, iar partener media, din presa scrisă, este cotidianul „Jurnalul Naţional”, cunoscut pentru implicarea sa în susţinerea acestui gen muzical.

Momente din cadrul  manifestărilor vor fi difuzate în emisiuni muzicale ale postului Radio România Actualităţi.

Producătorul evenimentului – Manuella Popescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *