cu piciorul in ghips

tineti minte cand scriam ca mi-e teama sa nu ma ranesc la maini ?!

ei bine…am piciorul in ghips

cum de s-a intamplat minunea?! pai…cand te intorci acasa pe strazile centrale din bucuresti, evident neluminate…cand pe trotuar sunt gropi si bezna e prea mare….cat e sa calci stramb? 🙂 macar daca as fi avut tocuri!

cazatura a fost cam trista…piciorul drept a ajuns in ghips. partea stanga e cam galbena (in curand vinetie), cu julituri in cot, vanatai pe pulpa si rani.  sa multumesc autoritatilor pentru grija si consideratie pentru cetateni?! inutil, ironia nu mai functioneaza din ’91

astazi am fost la urgenta floreasca. coada, aer conditionat care nu face fata, radiografii, medici obositi de numarul mare de probleme…in 3 ore am scapat, am fost pusa pe scaun si dusa frumos catre iesire.

acum stau cu perne sub picior, dodo e fascinat de noutate, laptoapa ma frige dar nu o las din brate.

vine folk you. credeti ca scapati de mine?!?

7 Replies to “cu piciorul in ghips”

  1. Imi pare rau sa aud ca ai probleme. Nesimtirea este in floare in Romania, cred ca nici daca ai face o piesa cu dedicatie nu s-ar simti… get well soon!

    1. au facut altii piese cu dedicatie. eu nu-s genul…in plus, cred ca o astfel de “misiune” muzicala aduce vizibilitate doar celui care o produce, nu o schimbare de fond a destinatarului sau situatiei. din pacate.

  2. incredibil, mai mult decat sanatate maxima nu stiu ce sa zic binenteles in afara de faptul ca ma bucur ca nu scapam de tine la folk you, you rock(sau folk) :). te pup !

  3. Iti doresc multa sanatate!
    Accepti sfaturi medicale? Pentru vinatai e foarte bun unguentul cu arnica (sau gel, are acelasi efect dar e mai scump).

  4. imi pare rau ca ai patit-o …poate folosesti cumva timpul in care esti obligata la repaus …poti sa scrii sa compui…sa citesti si cel mai important poti sa te odihnesti….sanatate si ne “revedem” in septembrie la emisiune asta daca nu ajung sa te vad live:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *