vremea cireselor

ultimele zile au fost aglomerate. din motive care nu tin de vreo petrecere sau similar, am prins doua rasarituri bucurestene superbe. amandoua de la fereastra casei in care ma inchiriesc de aproape 2 ani. la asta s-au adaugat doua (!) la fel de superbe coruri matinale de pasari. recunosc, acestea au fost momentele de liniste si calm care mi-au inseninat inauntrul ultimelor saptamani.

am mai scris doua piese, se vor adauga probabil listei de concert, nu stiu daca in periplul ce urmeaza sau in concertul de la bucuresti, care va anunta sezonul de vara.

sunt multe de facut, de comunicat, de produs (dincolo de muzica raman unul dintre dependentii de activitate de asfalt, financiar si nu numai).

a fost concertul lui Imi de joi, a urmat sambata in care am descoperit, tot datorita lui Imi un loc nou deschis in Bucuresti, cu o ventilatie care da clasa multor spatii de pub. In plus, o grija la detalii cum n-am mai pomenit demult. investitia nu e mica, asta vede orice client, dar prezenta bunului gust in amenajare si a serviciilor prompte ma face sa devin de-a “casei”. inca nu spun locul. ma rasfat.

ieri a fost ziua lui mysha (de fapt e azi, dar deh, mai bine o duminica decat o luni) serbata in iron city cu muzica si…karaoke. vorba lui teddy: “daca o aduci pe patricia kaas la karaoke tot va canta aiurea”. ne-am aiurit cu totii, spre hazul general. mysha mai are o amanta (andra…trebuie sa discutam!) 🙂 o a doua chitara de fapt, primita in dar, visata cu o noapte inainte de sarbatorit si denumita tot in vis. va fi o “alma” cantata frumos, ce sa mai! suna bine tare, am avut onoarea de a fi prima persoana care sa puna mana pe cadoul cu corzi!

incepe o saptamana cu repetitii, atat pentru formula de 5 (zalau) cat si pentru formula de 3 (cluj, sibiu, tg mures). ma doare in continuare maseaua si am asa…o banuiala ca nu voi ajunge la medic nici zilele astea…pe chestia asta nu sunt intr-o dispozitie stralucita.

am aflat astazi de un festival la Siret, cu drag m-as fi dus (ca doara am primit invitatie), numai ca intre timp s-au aranjat altele. daca am un regret e ca zona este asa de frumoasa si nu stiu cand voi mai ajunge pe acolo. cine e interesat de inscrierea in concurs ar fi bine sa o faca! nu are nimic, dar absolut nimic de pierdut.

bun, ce-ar mai fi de spus?!

se apropie si finalul celui de-al doilea sezon de emisiune la radio lynx. A! l-am avut invitat si pe Imi, s-a cantat, a fost tare frumos. cine a pierdut emisiunea o poate asculta la sectiunea podcast de pe site-ul radio-ului. audienta a fost ca de fiecare data, super, cu toata vremea frumoasa care ne trimite afara.

ieri am ajuns putin si pe la bucharest food festival, pentru dulciuri mai mult decat pentru branza de casa si acum regret.

intre timp am aflat ca sunt cirese la piata…iarasi trece vremea tuturor fructelor si eu nu apuc ca le gust.

[singlepic id=7 w=320 h=240 float=left]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *