Despre altceva decat despre muzica

In ordinea ororilor:

impozitul forfetar – datorita lui mai am putin si mor. Sau raman datoare statului pe care-l cinstesc in fiecare luna platind la timp toate taxele. Discutia e lunga, s-a scris mult si degeaba. O singura mentiune: ministrul Pogea ar trebui sa-si dea demisia de onoare…nu urmare a deciziilor semnate ci a indemnului facut de curand unora ca mine “inchideti daca nu puteti plati nici macar 500 de euro la stat”. La naiba, cand ma gandesc la impozitele platite anul trecut, inclusiv cele pe profit…In plus, “nici macar” as plati..dar depasesc pragul, fir’ar el de prag.

Chisinau – toate evenimentele si tot penibilul explicatiilor date de autoritatile din zona legate de moartea unor oameni care au indraznit sa strige impotriva sistemului. Adolescentii care nu l-au prins pe ceausescu ar trebui pusi de parinti sa se uite mai mult la televizor in peiroada aceasta, pentru un fragment macar de istorie.

tzeapa AC/DC – noroc ca nu li s-au dat banii pe biletele achizitionate on-line. Am avut un feeling de la inceput, ca nu-i normal ca in “contact” sa ai o amarata de adresa de e-mail si ca in google sa nu ai nicio pagina cu referire la producator.

piata obor – eheeei…am fost intr-o adevarata calatorie exotica printre mirosuri si miasme. drumul spre obor e de fapt o calatorie initiatica pe care ar trebui s-o aiba fiecare om macar o data in viata. mai ales in perioada de paste. Nu e doar grotesc, e hidos, si mirositor …mmmm….mirositor de hoit. Adica exact ce stimuleaza papilele, toate, pentru consumul de miel. Drept urmare m-am refugiat la sectorul leguminoase…de unde am plecat cu nasul intr-un buchet spendid de myrrhis (se mananca). Revenind la obor sectorul carne, ieri au fost controale cu scantei…cam tarziu, fir’ar sa fie

arestarile “politic”-oase din fotbal – i se reproseaza lui T.B. ca nu a tras pe nimeni in teapa asa cum a promit in urma cu 4 ani. acum se apropie alegerile…nici nu se putea intampla altfel. mi-e teama insa ca arestarea lui becali si , mai ales, perioada in care a fost efectuata, il va transforma si mai mult in legenda cu iz biblic (azi vorbesc doar in termeni de odoruri). Baraba, saptamana patimilor…si iata cum poate fi exploatat cu maxim de efect sentimentul religiozitatii a acelei parti dintre romani care, surpriza, se manifesta constanti in a merge la vot…si care pun stampila dupa ratiuni de turma.

acum, deh, legat de presedintele maiastru, singura lui problema o constituie consilierii personali…cum altfel s-ar fi vehiculat numeleminunatei fiice pe listele de partid, cum altfel atatea erori de comunicare intre presedinte si publicul alegator?! sociologul din mine e revoltat – dincolo de orice antipatie sau simpatie personala – de ipocrizia celor cu loc caldutz de la umbra palatului.

institutiile statului de la bucuresti – cu dintii stransi am reusit multe. plus neuroni care au murit rand pe rand. Stelutza de lumina a aparut cand la un telefon dat la timisoara nimeni nu ne-a tutuit, nimeni nu ne-a inchis telefonul, nimeni nu ne-a spus “nu stim” si apoi sa inchida. Inca se mai poate. Sper sa ajunga si aici

mai sunt si alte orori, care sper ca incepand de azi, ora 16:00, sa nu mai conteze pentru ca mi-am inceput oficial mini-vacanta de Paste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *