Multumesc!

Multumesc celor care au venit ieri la lansare.. E un “multumesc” cat toata luna mea patrata! Multumesc si celor care au scris deja cronici (daca mai stiti si de altele, le astept cu drag mare)
Cronica Chintesenta
Carturesti
Hotnews
Jurnalul National
Inconcert.ro
Iulia Gusatu
Folkblog.ro
Andreea Vass
Iulia si Emilia Nicolae – forum Andrei Partos
foreverfolk (cautati in sectiunea stiri/lansari)
Lia Danescu si Bocancul Literar

Joi, 2 aprilie, va invit la lansarea de la Libraria Carturesti din Muzeul Taranului Roman. De la ora 18:00. Cantam in 3, cantam frumos, si va asteptam sa mai si vorbim nitel. La un ceai.
Vineri, 3 aprilie, Suceava
Sambata, 4 aprilie, Iasi
Duminica, 5 aprilie, Roman

Clujeni, vin, nu va panicati! Vin la voi cu drag sa va aduc luna patrata! Cu tot cu cd-uri!

Pun si poze mai incolo, noroc cu prietenii, carora le multumesc ca nu au folosit blitzurile!!

8 Replies to “Multumesc!”

 1. Multumim pentru o seara minunata si pentru cadoul Lunii. Chiar daca nu am putut face poze asa cum ne-am fi dorit, imaginile de sambata vor ramane pentru multa vreme in sufletele si memoria noastra!

 2. Habar n-am ce reprezinta desenul de pe coperta albumului dar stiu ca a fost o seara pe cinste!

  Sper ca si tu, Alina te-ai simtit la fel de bine ca noi, cei din sala. Emotionant concertul, emotionant momentul cind a venit mama ta pe scena si cind ai zis ca o sa te podideasca lacrimile..chiar merita sa versi niste lacrimi intr-un moment ca asta.
  Sincer sa fiu si mie mi-a fost frica ca incep sa pling atunci cind ai cintat melodia cu ‘Ti-as desena..’, e foarte frumoasa.

  Multumesc ca ne-ai incintat cu muzica ta si ne-ai aratat ca viata nu are sens fara poezie si muzica.
  Sa-ti dea Dumnezeu incredere si curaj sa cinti in continuare la fel de frumos!

 3. Si as mai avea o intrebare : ce este cu rugaciunea Lui din coperta CD-ului? este sfisietoare dar de ce? de ce acolo si de ce?

 4. Sawyer, coperta albumului este reproducerea unui tablou semnat ADrian Berinde, pe care autorul mi-a facut onoarea de a ma lasa sa-l folosesc. Cat despre semnificatie, ea tine de fiecare dintre cei care asculta albumul si privesc tabloul.
  Cat despre poema mea, reprodusa pe una dintre fetzele albumului…iarasi aici intervine subiectivitatea: a mea, pentru ca pentru mine are o semnificatie, a cititorului pentru ca si el proiecteaza experienta sa in modul de a o percepe, lectura etc.
  In acest context orice raspuns la intrebarea “de ce” ar fi deplasat
  Sa ne auzim cu bine

 5. cum nu mai vad nici un update, pot presupune ca ramane sa ne auzim (mai ales noi pe tine) maine, la 5 in sala de festivitati de la Roman-Voda
  mai demult stiam sa ajung acolo cu ochii inchisi
  acum sper sa nimeresc locul si ora:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *