inca vineri…maine e ziua aia mare

din milionul de lucruri despre care vorbam ieri….au mai ramas vreo 43
rog inca o data: fotografii fara blitz!!! din prietenie si cu prietenie insist pe tema asta
in rest…sa ne vedem sanatosi, ca frumosi suntem cu totii!

Vinerea viitoare, pe 3 aprilie, voi fi simultan la Suceava si la TVR2. De la 5 (dupa-amiaza) pe TVR2 la Tonotatul DP2 (noua grila)
Am cantat live, doar eu si chitara.
La Suceava, la ora 5 eu voi avea intalnire cu publicul la Libraria Carturesti din Iulius Mall. De la 9 insa….concert mare in clubul La Fierarie! de-abia Astept!
Pe 4 aprilie la Iasi, eu si chitara la concert in Libraria Carturesti din IUlius Mall. Concertul va fi de 1 ora si ceva, dupa care cred ca voi ajunge la concert Circa 7, tot la Iasi. (Apropozzz…Circa 7 isi lanseaza si ei album anul acesta, pe 9 aprilie, in Hard Rock Cafe….nu-i ratati! Albumul nou are o savoare…licentios de romantica)
pe 5..la Roman, in oraselul meu linistit si frumos.

Pe 18 aprilie, la “zi de mare sarbatoare” va fi difuzata si PRIMA EDITIE A EMISIUNII TIMPUL CHITARELOR! In care subsemnata va fi prezenta cu frumosii oameni care se numesc Adrian Cristescu, Tudor Olaru si Dragos Serbanescu. Timpul chitarelor este noua emisiune cu luzica live de la TVR2, care imbogateste “gaz pe folk” cu rock. Producatorii sunt Doru IOnescu si Dan Cojocaru. SI Ionela, care ne organizeaza pe toti si care e “mica si numai suflet”.

Alina (care nu a putut azi sa taca…ba chiar a si cantat…)

6 Replies to “inca vineri…maine e ziua aia mare”

  1. Felicitari pentru o lansare minunata, sunetul perfect, vocea superba si profesionalismul de care ai dat dovada. Toata emotia aratata in pauza dintre melodii nu s-a simtit deloc in cantec. Am trait fiecare melodie si nu m-am putut abtine sa nu fredonez alaturi de tine sau sa bat ritmul din picior :d
    Inca o data felicitari, la cat mai multe lansari si mersi pentru autograf.

  2. Seara asta am zambit si plans. Un minunat joc de culori, imagini, sunete si cuvinte. Un concert foarte bine realizat, pana la cele mai mici DETALII 🙂
    Felicitari pentru lansare si sa ne vedem cat mai des la concerte. Succes, draga Alina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *