calendar alinesc pentru urmatoarea perioada

21 martie – ziua mea. va trece repede si linistit, cu repetitie si alte pregatiri de lansare; este primul an in care ma voi serba o saptamana mai tarziu; la 14:00 emisiune la radio bucuresti, cu teodora ionescu, la” dublu 60 plus teea”
22 martie – emisiunea “luna patrata” de la Radio Lynx. data trecuta am exultat pe simfonica lui Tudor Gheorghe. duminica asta…surprizaaa…!
23 martie – sesiune eeextraordinara de filmare la TVR, pentru o emisiune ce va fi difuzata in aprilie
25 martie – emisiune la Lynx la Casa Poetescu, acolo unde, cu Vanda la butoane, am invatat sa-mi placa la radio
27 martie – anunt lansarea la Tonomatul DP2, emisiunea incepe de la ora 10:00
28 martie – lansarea oficiala, sub forma de spectacol cu de toate si mai ales instrumentisti de exceptie, la Teatrul Ion Creanga, Bucuresti
2 aprilie – lansarea albumului in Librariile Carturesti, la sediul frumos de la Muzeul Taranului Roman
3 aprilie – Suceava, sesiune de autografe in Carturesti si apoi concertul de lansare a albumului in Clubul La Fierarie (sunt oameni tare frumosi acolo si asta se vede inclusiv din site-ul lor www.lafierarie.ro si din tipul de mesaj pe care il transmit)
4 aprilie – sesiune de autografe si lansarea albumului la Carturesti Iasi, la Iulius Mall (detalii later)
5 aprilie – lansarea albumului in orasul meu de suflet si de nastere, adica la Roman, intr-o sala care mie imi trezeste foarte multe amintiri (sala de festivitati a Liceului Roman-Voda)
Important! Legat de 28 martie: intrucat spectacolul va fi filmat, orice alta filmare este interzisa (cu exceptii ce vor fi discutate direct cu persoanele acreditate), fotografierea cu blitz este si ea interzisa (cu aceleasi exceptii, ce vor fi discutate punctual cu fiecare dintre persoanele acreditate). in comunicat scrie “pentru acreditari scrieti la acreditari@mho.ro”
Sa nu va suparati pe mesager, dar sa nu spuneti ca nu am anuntat si aici!

Si acum, separat de toate acestea…dati de stire si altora, bloguiti, mess-uiti, mass-uiti (cu masura totusi…) si veniti la lansare. Eu va voi astepta pe scena cu tot ce pot sa va cant.

A! Poate am uitat sa zic…in concert se vor auzi si piese noi , nu doar cele de pe album sau cele pe care le stiti…pai se poate?!

16 Replies to “calendar alinesc pentru urmatoarea perioada”

 1. Deci nu o sa am poze de la lansare? :((

  Ok, ok stiu ca nu e vina ta, o sa imi ramana amintirile oricum :d

  Abea astept!!!

  P.S. La noapte la 12 te putem felicita de ziua ta? Sau o sa sune ocupat la tine? :”> Eh si maine sper sa fie primit :-“

 2. Deci nu o sa am poze de la lansare? :((

  Ok, ok stiu ca nu e vina ta, o sa imi ramana amintirile oricum :d

  Abea astept!!!

  P.S. La noapte la 12 te putem felicita de ziua ta? Sau o sa sune ocupat la tine? :”> Eh si maine sper sa fie primit :-“

  poze vor fi muulte 🙂 mai ales dupa 🙂
  treaza sunt si la 12

 3. La multi ani, Alina draga! sa ne bucuri mereu cu cantul tau, cu momentele in care inchid ochii si aud “sirene” si cu luni patrate, sa fii mereu la fel de berbeaca si frumoasa cum esti si cum te stiu. numai bine, frumos si liniste sa ai.

 4. sunt o folkoolica din Roman si m-ar interesa detalii despre concertul din 5 aprilie (ora, cum pot fi printre ascultatori)
  he he ma bucur mult..pentru ca nu credeam sa pot merge prea curand la un concert folk in roman

 5. saywer, multumesc de urare. Biletele se gasesc la casieria teatrului “ion creanga”, deschisa de miercuri pana sambata. Pretul biletelor este 25 si 30 ron.
  Cat despre deschidere…zvonuri si atat! 🙂

 6. Poate ne spui, in cadrul emisiunii “luna patrata” (sau Folk O’clock) de la radio Lynx cand se va difuza la tvr emisiunea pe care tocmai ai inregistrat-o. Multumesc

 7. Cu scuzele de rigoare pentru intirziere, iti spun si eu La Multi Ani ! Alina si bafta la lansarea de sambata 28 Aprilie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *