Biletele pentru lansarea de ‘luna patrata’ au fost puse in vanzare

Gata! Inca o victorie (mai mult a lui Tudor decat a mea) in evenimentele birocratice ale spectacolului de lansare. Biletele au fost stampilate si puse in vanzare la casieria teatrului Ion Creanga (piata Amzei)

Care spectacol de lansare?! Pai al Lunii Patrate made by Alina Manole!

Teatrul Ion Creanga, 28 martie 2009,ora de incepere 19:00

In alta ordine de idei:

Pe 8 martie e concert de primavara Mircea Bodolan, Ovidiu Mihailescu, Jul Baldovin, Marius Matache. Asta in Nautilus. Am fost trecuta pe afis fara voia mea. 🙂 Voi merge sa cant 2 piese pentru ca asa e frumos pentru cei care vor citi anunturile. Imi cer scuze celor care se asteapta la mai mult, dar dupa emisiunea de la radio Lynx aveam cu totul alte planuri pentru ziua de duminica. Si nici pe acelea nu le pot da la o parte.

Pe 10 martie e concert Gashkademia Folk in 100 Crossroads in care ma voi strecura si eu, in formula clasica. Pe 28 vreau sa va fac cateva surprize de nemaintalnit pana atunci in concertele mele. Am zis ca vreau sa fie “Altfel” lansarea Lunii patrate! Ma tin de cuvant!

Pe 12 martie e o seara “free folk-up comedy” cu Daniel Fat in Nautilus. Din cate stiu e un proiect mai vechi care acum are unde sa se desfasoare. Incepe la ora 20:00. Nu stiu inca cine va mai fi prezent la “invitati” dar cred ca va iesi o atmosfera tare faina

Pe 21 martie si pe 28 martie, la TVR2, dupa-amiaza, se vor difuza ultimele editii Gaz pe folk, cu invitatii editiilor de concurs. Asa ca de ziua mea si de lansarea mea e folk la TV. Folk frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *