4

Highlight Kenosis – produs rock ce da clasa, detasat, trupelor mai vechi din perimetrul muzicii de gen. Au luat o pauza, au revenit, Doamne-ajuta, ca merita. Putin public si asta e pacat, poate PR-ul ar trebui sa se ocupe nitel mai mult pentru oamenii astia. Nu neaparat numarul concertelor conteaza, cat calitatea si dimensiunea lor.

M.Y.S.H.U.(Folk Frate) – romanul (iara nu neaparat clujeanul) ce canta bine, face backing vocals cand e cazul si e si de gashka. Atmosfera super, ca de fiecare data in Iron City. Tivodar in forma, cum l-am tot vazut in ultima luna-jumate.

Zoia Alecu (lansare Club Pat) – nu stiu multe femei-artist care sa poata sa reproduca vocal ceea ce face Zoia. Club plin, prieteni multi, lansare ca la carte, un album foarte foarte bine orchestrat. Mentiune speciala pentru ca imi scriu singura versurile….ascultati versurile Zoei cu atentie.

Emeric Set (Crossroads) – n-am crezut ca pot sa “dansez folk” , dar cu Imi si ai lui se poate. Frumoasa atmosfera, lume multa, sunet care lasa de dorit. Pentru un spatiu de club relativ redus, prea multa tehnica pentru chitara electrica. Un backing vocal caruia I-am dedicat toate aplauzele pentru efortul depus pentru a canta. Si a facut-o impecabil.

4=4 evenimente in 2 zile.
In rest, sa ne auzim cu bine duminica la radio lynx.

De luni incepe nebunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *