pariu pe prietenie – papa la soni

Duminica, 18 ianuarie 2009, ora 16:00 va fi inaugurat proiectul muzical&literar Pariu pe Prietenie. Evenimentul va avea loc in clubul Papa la Soni din Bucuresti, strada Sfintii Voievozi numarul 13
Aceasta intamplare, Pariu pe Prietenie, va marca si relansarea site-ului interactiv de literatura www.bocancul-literar.ro intr-o noua formula. Proiectul muzical si literar isi va continua apoi activitatea bilunar, duminica. Aparitia serilor de folk si poezie, este rezultatul coparticiparii urmatorilor parteneri:

Bocancul-Literar.ro
Papa la Soni
Maria Gheorghiu
Alina Manole
Clara Margineanu
Vanda Florea
Asociatia Culturala InDArt
www.Foreverfolk.com

Moderatorii spectacolelor vor fi Maria Gheorghiu, Alina Manole, Vanda Florea.

Prin proiectul Pariu pe Prietenie incercam sa depasim barierele literare si muzicale obisnuite, sa devansam comunicarea strict virtuala si sa obtinem astfel o sinteza intre limbajele artistice ale conceptiei si miscarii, ale imaginarului vizual si al muzicii.
Prin evenimentul pe care il organizam veti avea ocazia sa vizionati spectacole de folk si poezie, sa ascultati melodii interpretate de cantautori consacrati sau in curs de consacrare, scriitori contemporani care isi vor prezenta creatiile in lectura proprie sau interpretate de actori invitati, sa urmariti scenete de teatru si orice astfel de manifestari culturale.

Programul evenimentelor Pariu pe Prietenie va fi gasit pe internet, in cadrul spatiului oferit de www.bocancul-literar.ro

Intrarea este libera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *