Folk-jazz cu Alina Manole, 22 ianuarie 2009, intr-o joi

Ok, incepe o saptamana full de concerte folk. In Bucuresti canta “Unde”, lansandu-si astfel si albumul proaspat (marti in CrossRoads si miercuri in Iron City). Tot in Bucuresti si tot din Cluj, Emeric Imre va fi si el prezent in concerte (marti in El Comandante, despre acest concert stiu sigur). Si m-am trezit si eu sa am concert, in formula de folk-jazz, adica impreuna cu Adrian Cristescu la pian, in Nautilus (Popa Nan, nr. 49)

In Nautilus am fost saptamana trecuta, joi, la concertul lui Ovidiu. Concert greu pentru cei de pe scena si frumos pentru cei din public. Chiar si pentru cei care venisera doar pentru o buna savurare de bere+gastronomice.

Despre Nautilus: I se spune “noul Eliad” si am inteles de ce dupa ce am vazut fotografiile/afisele de pe pereti si instrumentele care odata atarnau pe peretii Eliad-ului. Este unul dintre putinele locuri unde am audiat muzica live fara sa mor de fum. Da, fumatorii exista si trag cu sete din tigari (da, ne sinucidem), dar locul nu se incetoseaza foarte repede. E chiar usor frig dar se poate clipi fara usturimi. Exista mese, se poate manca, fie chiar si la masa din fata artistului, artist care va “scapa” astfel de uscaciunea de gatlej (de la salivarea la vederea farfuriilor care-i trec prin fata). Recomand cu caldura berea.

Va astept asadar la concertul Folk-jazz sub Luna Patrata, concert de toate cele plus o surpriza, ca nu vreau sa cant numai ce stiti voi ca eu cant.

Restaurant Nautilus, strada Popa Nan nr. 48, Bucuresti (pentru referinte asupra adresei, vedeti aici harta…)

Ora de incepere: 21:00

Joi, 22 ianuarie 2009

REZERVARI la 0728867744, intrare 7 ron

2 Replies to “Folk-jazz cu Alina Manole, 22 ianuarie 2009, intr-o joi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *