la multi ani!!

S-a dus si anul asta, ma bucur ca nu s-a dus degeaba, ca am avut de invatat din fiecare bucurie si fiecare moment de tristete, din fiecare pendulare. A fost anul in care am privit cu mai multa atentie ce am si ce pot avea si mai ales, ce imi doresc. Un an incarcat de evenimente, care pe alocuri s-au compensat ca incarcatura emotionala. Acum, tragand linie, imi dau seama ca am mai crescut un pic, ca Inlauntrul meu e mai intelept, din intelepciunea care zambeste, nu imbatraneste.

Imi doresc un 2009 fara “crize” din cele de sanatate sau spirituale. In rest, am speranta ca exista un Dumnezeu care ne va sprijini pe fiecare, cata vreme facem lucruri fara rea intentie, lucruri frumoase si curate, cu spirit bun si cald, pentru noi insine si pentru ceilalti.

Va doresc sa aveti un an in care sa descoperiti ca a fi Bun e mai usor decat a fi Egoist.

Iar celor care au fost la concertele mele sau mi-au ascultat muzica le multumesc pentru rabdare si deschidere.

Sa ne traim viata cu drag!

La multi ani!

3 Replies to “la multi ani!!”

  1. La Multi Ani!Sunt de acord cu tine, a fi bun este mai usor sa fii egoist. Eu imi mai doresc la oamenii dn jurul meu sa cunoasca inainte de a judeca,sa fie ei insisi sinceri si corecti inainte de a oferi lectii despre sinceritate si corectitudine,sa ierte inainte de a cere sa fie iertati si de a tine predici despre iertare, sa aiba sentimente durabile si constante fata de cei dragi,sa simta cand cei care i-au fost alaturi au nevoie de ei si sa se uite macar putin pe ei insisi…imi doresc mai multa profunzime intr-o lume a goanei dupa supravietuire, a iubirilor de un anotimp,a sinceritatii trunchiate, a turnurilor de fildes din care iesim doar cat avem nevoie de ceilalti si nu cat au ei nevoie de noi. Altfel…iti doresc tot binele din lume si cat mai multe suprize muzicale placute!

  2. la multi ani si tie si sa ne revedem cu bine. Ti-am trimis un sms, dar nu stiu daca l-ai primit. Era pe Vodafone, de Craciun. Cu drag, Mihnea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *