Ce s-a mai intamplat

A fost un party, cu ceva dans si cu voie buna, cu vin fara dureri de cap si fum. Plus un fluture pe care cred ca l-a vazut toata lumea…cam debusolat el asa, indecis si pe alocuri timid, dar cu potential. Nefumatorii au fost de mare folos, inhaland in plamani o parte din fum, pentru ca aerisirea era tipica pentru cluburile de la noi. Da’ nu-mi fac eu club?! Sa vezi aerisire!!!

A venit Mos Nicolae. Pe bune, in ghete, cu tot tacamul. Mi-a prins si papucii de casa in care a inghesuit niste chestii mici si simpatice numite cercei. Daca as avea gauri in urechi ar fi si mai bine, prietena mea mi-a promis ca rezolva situatia, fie si cu trusa de scule a sotului.

A fost aprinderea lumilor stradale si primul an in care am prins momentul. Am asteptat, ce-i drept, niste ani pentru secunda de lumina in direct pe strada si nu la TV. Lume ca la balamuc in zona universitate, unirea etc. Moment frumos, poate lumini monocrome ar fi avut un efect mai mare asupra retinei mele. Led-urile consuma mai putina energie, ma consolez cu asta.

Ploaie in Bucuresti, apoi soare (asta ieri), cu niste nori absolut magnifici. Cu toate astea, inspiratia mea poetica s-a suit pe tavanul balconului si sta de vorba cu porumbeii. Nu vrea sa intre la caldura sinapselor. Problema ei!

Ieri, emisiunea 10 Luna Patrata. Editie doar cu folk tanar, care a generat reactii frumoase pe messenger + chat la categoria “uau, folkul nu are varsta” sau “suna bine copiii astia”. Da, suna al naibii de bine toti.

Tot la emisiune, o premiera de prost gust pe chat, adica monoloage vulgare ale unui personaj cu mai multe identitati. Am dat primul kick&ban (what a feeling!) dupa care m-a ajutat Dragos, ca eu sa pot face emisiunea. Ii multumesc oricum celui/celei de mi-a urat “sanatate”, pentru ca a revenit incapatanat pe chat, si astfel a crescut audienta emisiunii si a dinamizat momentul. Ceea ce pentru orice realizator de emisiuni este o reusita. In plus… distractia in fata prostiei!…Nimic nu se compara cu asta!

Btw, duminica viitoare e ultima emisiune de Luna Patrata, cel putin pentru 2008. Voi difuza piesele votate de ascultatori din TOP-FOLK-Altfel + piese de iarna, dragutze fo(l)k.

Ma cuprinde bucuria Craciunului, a spartului banilor pe itzi-mitze (chestii din alea mici de care nu ai nevoie dar care sunt dragutze si “obligatoriu” de cumparat doar pt amuzament), a insotzirii cu prieteni si oameni dragi sufletului meu, care sa fie aproape si care sa-ti dea senzatia de acasa.

Pana pe 24 insa va fi un 20 decembrie, petrecerea gashkademiei de folk, in cross roads, o seara de sambata care va trage linia concertelor de anul acesta si unde ne vom imbratisa, canta si dansa impreuna.

Sa ne auzim bucurosi!

2 Replies to “Ce s-a mai intamplat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *