prietenul meu Gica

Gica spune despre el ca e bine intentionat, ca vrea sa arate minusurile – intotdeauna minusurile – pentru a stimula evolutia, cresterea.

Gica nu va spune niciodata ca ai facut ceva bine pentru ca numai el stie cum se fac bine lucrurile pe lumea asta, iar sa-l contrazici este revoltator si iti dovedeste prostia.

Gica spune despre el ca este un om care a muncit mult ca sa ajunga la intelepciunea pe care vrea sa o impartaseasca si altora. Prin impunere.

Gica sta ferm pe pozitii si mesajul sau este jignitor la adresa ta pentru ca altfel tu nu iti inveti lectia si nu “cresti”. Si o face atat de firesc incat pana si adrenalina pe care ti-o pompeaza in vene pare un premiu.

Gica nu intelege ca exista mai multe unghiuri, pentru el exista unul singur si acela e cel corect. 3D-ul e o utopie.

Gica are dreptate intotdeauna si daca se simte neinteles te izbeste cu capul de toti peretii. Cat de ignorant poti fi incat sa nu-i recunosti valoarea?

Gica se simte discriminat pentru fiecare kick sau ban pe care-l primeste pe chaturi si atunci cand prinde un canal liber cu tine, devii al Lui si trebuie sa te supui. Ar trebui sa o faci cu placere, cum altfel ai putea face parte din Planul maret al lui Dumnzeu, care iti scoate in cale un geniu absolut?!

Gica ar putea fi un foarte bun politician: niciodata nu asculta pe nimeni – dar ar fi o postura umilitoare cea in care sa devina responsabil de ceva, chiar si de propria imagine, asa ca va refuza cu incapatanare orice implicare politica. Despre cea civica nici nu mai vorbim: oricum nimeni nu face nimic ca sa-i adopte solutiile salvatoare. Lumea e rea!

Inclin sa cred ca Gica e tare singur.

Ma fascineaza Gica Contra.

One Reply to “prietenul meu Gica”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *