Lumea cu fundul dezgolit

Lumea cu fundul in sus, dezgolit, si il expune cu mandrie si nonsalanta. Murdar.

In curand vom vedea si organele genitale expuse, pentru ca roata se intoarce si peisajele trebuie sa devina din ce in ce mai scabroase si mai socante ochiului de om cu bun simt.

Mai intai cele intamplate site-ului Forever Folk (FF). Hackuit. Nu iremediabil, Edy a reparat problema, dar existenta acestui portal de folk a ridicat probleme se pare din moment ce niste oameni s-au straduit (si nu usor probabil) sa intre si sa stearga foldere intregi cu muzica, inregistrari de concerte etc. Un singur folder a ramas, intamplator sau nu, intreg. Sau poate cu mesaj destinat FF-ului. Culmea orgoliului autorilor nemerniciei a fost sa lase si un wallpaper pe care scria “welcome foreverfolk u have been HACKED by competition”. (care competitie, mai nene?!) Dar , nu-i asa, sa moara capra vecinului, ca si-asa, cine mai asculta folk in ziua de azi?! Mai bine manele si blonde! Sa ne dobitocim de tot, asa e mai “sfant” romaneste de “sfant”. Repet: acum e in regula, FF-ul functioneaza, oamenii care l-au creat sunt mai tristi si mai intelepti si mai scarbiti de lume, dar nu renunta la visul lor. In plus, e aproape gata si studioul din care se vor face transmisii live.

A doua chestie tine de problema mea cu ploaia

Un up-date ar suna cam asa: proprietarul apartamentului meu a depus plangere la politie impotriva proprietarului de sus (a chiriasilor implicit). Pana aici ok, se merge pe varianta oficiala, legala. Dar uite cum te intalnesti pe scarile bloculetzului cu oricare dintre cei 2 chiriasi de sus care incep sa te ameninte cu spartul usii tale, care vor sa masoare cu pumnii cu inteligenta ta, iar tu (cine te-a pus sa fii decent si inteligent) incerci sa mergi tot pe calea oficiala si chemi din nou politia, care nu are ce sa le faca daca tu nu faci plangere, inca una, pentru ca nu, o stiu prea bine, sa mobilizez la randul meu prieteni cu pumni ar inrautati lucrurile si mai mult.

Aseara, intoarsa acasa de la ultimul focus group din seria de “toamna”, de-abia asteptam sa beau un pahar de vin si sa ascult muzica. In loc de asta am avut parte de o cadere nervoasa, cu tremur in oase si o stare de furie si dezgust de care nu am scapat nici acum.

Pentru ambele situatii de mai sus prietenii mi-au spus “ai uitat ca traiesti in Romania?”. Nici nu mai pot sa le raspund cum o faceam odata “eu cred ca inca se mai poate trai”.

Ma uit la fundul dezgolit al lumii si incerc sa-l acopar inainte sa vreau sa-mi acopar mie ochii definitiv

Sa ne auzim cu bine, macar noi intre noi!

One Reply to “Lumea cu fundul dezgolit”

  1. Oameni invidiosi dar asa cum spunea si restul echipei “Suntem mari” daca s-a ajuns la asta. Culmea e ca pe partea de folk nu prea avem competitie la nivelul asta. Dar nu-i nimic, ce nu te omoara te intareste:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *