despre concertul de caritate

A fost si concertul de caritate, in beneficiul copiilor de care are grija cu atentie si daruire, Fundatia Inocenti

Programul serii de folk a fost lung, asta pentru ca daruirea celor veniti sa cante s-a intalnit cu entuziasmul publicului, care a cerut bis-uri. Si cum sa le refuzi desi esti poate la prima ta aparitie pe scena?!

Una peste alta, nu am uitat nicio secunda scopul definit al concertului: strangerea de fonduri destinate copiilor aflati in dificultate. Si asta a tinut loc de cafea pana la ora tarzie la care am cantat.

Stiu ca cei care au organizat s-au straduit mult asa ca merita laude pentru initiatva si efort. O nota maxima grupului de tineri frumosi de la Anotimpul5 in preajma carora imi vine si mie sa ma joc.

Un fapt care m-a debusolat din rationalul pe care mi-l impun in ultima vreme ca sa pot trece mai usor peste oboseala a fost rezultatul tombolei de la finalul concertului. Invitatia mea avea numarul 108…si numarul a fost extras…si eu mi-am luat premiul…un tablou facut de un adolescent de 16 ani. Nu orice fel de tablou…unul cantator…si cu semnificatie atat de intima. Si acum ma emotionez in fata celor intamplate.

Iata si poza unui om obosit dar tare fericit

One Reply to “despre concertul de caritate”

  1. A fost o seara lunga, dar frumoasa, cu tine rezistand eroic pentru a ne incanta spre final alaturi de prietenul tau invizibil, cu ovidiu si make plini de energie (puteau sa mai dea si altora), cu domnul Vintila cantand superb, ca de fiecare data. Felicitari tuturor – organizatorilor, celor care au cantat (sau macar au incercat sa o faca :-” ), celor care au ascultat, celor care au donat :)>-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *