Dupa Folk You 2008

Anul trecut scriam despre Folk You ca a reprezentat un moment special. Anul acesta i-am spus “detaliu”. Timp scurt am avut, dar o luna pe cer la jumatate m-a ajutat sa transmit ceva din ce-mi apartine.

Sonorizarea tare buna, mai buna decat anul trecut, mai atenta, mai originala pe alocuri. Inginerul de sunet extraordinar.

Publicul tot, de la inceput pana la sfarsit, o minunatie. Mult, frumos si atent, sanctionand fiecare deviere de la folk, fiecare negativ care nu ar fi trebuit sa existe, chiar si piesele in limba engleza. “Aici nu e club” – s-a strigat la un moment dat, cand s-au auzit cover-uri.

Organizarea Folk You implica multa munca. Am vazut-o pe Dana (n.n.Andronie) alergand non-stop pentru ultime detalii, cu telefonul la ureche tot timpul. L-am vazut pe Marius Tuca timp de 3 zile nedezlipit de zona 0 a folkului, ascultand, traind manifestarea al carui pilon este, incurajand ceea ce se numeste “grupul tanar” si cunoscandu-l, mai mult decat am crezut. Jurnalul National a scris mult, in fiecare zi, despre tot.

Florian Pittis a fost acolo.

Radio3net Florian Pittis a postat deja pe site inregistrarile de la Folk You 2008

Eu am cateva fotografii prin bunavointa Lianei.

De la Adrian de la Timisoara veti gasi si pe trilulilu secvente video

Dupa pelerinajul Calafat-Vama Veche a urmat ieri emisiunea lui Ovidiu de la Radio3net si difuzarea emisiunii Mariei Gheorghiu: “In cautarea folkului pierdut”.

Sunt plina de muzica marii si de folk.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *