pensiune animale si nu numai

Sa cauti o pensiune pentru animale unde sa-ti lasi piticu’ (a se citit motan) pe perioada vacantei, nu e o aventura placuta. Oricat ar fi google de voinic, indexarea te duc ein special pe paginile cele mai vizitate, cele mai advertate si oricum, nu gasesti suficiente fotografii care sa te convinga sa-ti lasi odorul pe maini straine. Pana cand dai peste cei de la marcovet, cu care si reusesti sa vorbesti la telefon si care iti spun din start ca mai bine faci o calatorie pana la ei, desi incomoda (pensiunea e pe soseaua pipera-tunari), pentru ca merita vazuta locatia. As fi sarit peste etapa asta pentru ca descrierea de pe site si telefonica era destul de cuprinzatoare, dar am avut treaba in zona si m-am dus. Well…nu e pensiune, e ansamblu de servicii pentru animalutze, cu tot ce-I trebuie pentru ca tu, stapanul, sa te simti linistit. Spatiul este enorm, atat in interior, unde stau animalele mici si o parte din caini cat si in exterior (spatiile de plimbat + dresaj). In interior impecabil de curat in zona custilor, galagie cat cuprinde de la cateii care vor alintati la cei care isi protejeaza noual teritoriu. In exterior, 3 terenuri de plimbare, mari, nu de 20 mp, cu iarba si copaci. Plus terenul mare pentru dresaj, o minune de spatiu (si am inteles ca nici dresorul nu e rau). Cainii sunt scosi de 3 ori pe zi, cate jumatate de ora. A! Mai sunt si padocuri in afara, cu acces spre interior mai mic, incalzit prin pardoseala pentru perioadele de iarna!

Pentru pisici amenajarea are si versiune pentru cele bolnave sau batrane (un spatiu cu mai putine “provocari jucause”, gen scarite, motzotzoane etc. Pentru cele dinamice (vezi si piticu’) spatiul are 2 nivele, unul de toaletare, altul de intins, ascutit gheare, dat cu laba in diverse. Se adauga si multe pasari, care, culmea(!) nu vor sta pe langa mustatzile conlocuitoarelor feline, ci in custi, pentru a asigura un ambient “natural” incaperii.

Acum despre pret. Cu mancarea piticului, adusa la pachet, e un pret decent prin comparatie cu alte “facilitati” de gen de pe piata. Ca id

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *