eu azi sting toate luminile!

Ora Pamantului

“Sambata, incepand cu ora 20.00, romanii sunt invitati sa-si stinga, pentru o ora, luminile si televizoarele, alaturi de locuitori ai oraselor din toata lumea, pentru a atrage atentia asupra efectelor nocive ale consumului de energie electrica.

Initiativa apartine Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” si Astroclubului Bucuresti, cu ocazia Orei Pamantului.

Locuitorii Capitalei si companiile care vor sa participe la manifestare pot aprinde lumanari la ferestrele dinspre strada, precizeaza organizatorii. ”

preluare www.hotnews.ro
http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-2686138-ora-pamantului-sambata-suntem-invitati-stingem-lumina-timp-ora.htm

2 Replies to “eu azi sting toate luminile!”

  1. Nu-mi dau seama daca ne informezi despre asta, dezavuezi asta, sau aprobi.
    Asa, suna precum ceva tampit (nu intentia ta de informare, ci comunicatul in sine), pentru ca daca lumina sta stinsa mai mult de o zi, oriunde in lume, scandalul provocat este de o amploare niciodata banuita de autoritati. Pe urma “pentru a atrage atentia asupra efectelor nocive ale consumului de energie electrica” suna cumplit de manipulator sau incredibil de tampit…

  2. am anuntat o intentie personala (titlul) si am preluat informarea dintr-o sursa cu mintea probabil prea odihnita pentru a munci la un articol care anunta o intentie de altfel onorabila si cu care sunt de acord. nu inteleg partea cu “daca lumina sta stinsa mai mult de o zi”…in articol se specifica faptul ca este vorba de o singura ora. In plus, as remarca oarecum acid ca nimeni nu a scris in comunicat despre “a stinge toti consumatorii de energie”…chestiune care ar fi insemnat o adevarata “dedicare” din partea utilizatorilor de internet, pe care i-am vazut onorabil on-line in timp ce promovau la randul lor campania de diminuare a risipei de energie.

    expresia cu “nocivul” vine dintr-un “incredibil de tampit”. parere personala, evident. 🙂

    pe scurt acum: am fost de acord cu intentia campaniei, am “informat” conform unei surse tampitzele si m-am amuzat amar de calitatea comunicarii la romani

    te citesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *