femeia de peste 30 de ani

Femeile trecute de 30 de ani

(de Andy Rooney, CBS)

Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani.

O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu ii pasa la ce te gandesti. Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.

O femeie trecuta de 30 de ani se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 de ani carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac. Femeile trecute de 30 de ani au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.

Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat. O femeie peste 30 de ani are incredere sa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara, cuplata cu un barbat isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 30 de ani nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stiu ca ele nu o vor trada.

Femeile devin medium pe masura ce imbatranesc.

Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei de peste 30 de ani. Ele stiu intotdeauna. O femeie trecuta de 30 de ani arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara. O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie de peste 30 de ani este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara.

Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste.

Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos.

Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele.

Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive.

Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni facandu-se de ras alaturi de o chelnerita in varsta de 22 de ani.

Doamnelor, imi cer scuze. Iar pentru toti barbatii care au spus “de ce sa cumperi vaca cand poti avea laptele gratis” pentru a-si justifica burlacia, un update la zi: astazi 80% din femei sunt impotriva casatoriei. De ce? Pentru ca au realizat ca nu merita sa cumpere tot porcul pentru un carnat atat de mic.

3 Replies to “femeia de peste 30 de ani”

  1. Azi mi-e lene sa scriu cu diacritice, te salut fara sa scot caciulita de pe capatana a-ului, stiu ca nu asa se procedeaza cu o femeie, da’ tu ma ierti. 🙂
    Uite ca eu sunt o oama din generatia ta si tot vreau sa stiu, sa aflu, sa iscodesc ce-i in mintea LUI, in sufletul LUI, ce-i in cotloanele perverse ale canalului seminifer etc.
    Sunt o imatura?:)
    Somn mult imi este, casc,…, noapte frumoasa sa ai si zile cat mai senine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *