Concursul Battle of Songs – Niciodata Inger

Battle of songs

Concurs de compozitie. Concurs care s-a prezentat asa:

“Battle of Songs este un concurs de creatie muzicala deschis tuturor compozitorilor/ textierilor/ orchestratorilor din intreaga lume. Scopul Battle of Songs este descoperirea si promovarea de noi talente si a muzicii de calitate.”

Asadar battle of songs. Si o semi-finala in care a intrat si o piesa pe care unii dintre voi o cunoasteti, in varianta ei live, fara alte cosmetizari, si pentru a carei realizare am avut sprijinul unor prieteni: Daniel, Pedros si Ovidiu. Piesa a dobandit titlul final de “Niciodata inger” . E in selectia de 30 de compozitii alese de juriu. De-acum inainte va decide publicul care vor fi cele 12 care vor intra in finala. O veti regasi pe site-ul concursului la urmatorul link

http://www.battleofsongs.com/ro/piesa.php?id=15

Daca va place, votati piesa “Niciodata inger”. Notele sunt de la 5 la 10. Ascultati-le si pe celelalte, toate merita in aceeasi masura atentia voastra. Chestiune de compozitie.

Eu n-o sa fiu ingerul tau, niciodata

Poate-o secunda o sa-ntarzii candva

La telefon o sa sun doar o data

Cat sa aud…..alo, e cineva?

2 Replies to “Concursul Battle of Songs – Niciodata Inger”

  1. salut!
    am si eu niste cantece facute de mine in diverse programe. ma gandeam sa le arat, sa le promovez, sa le cunoasca lumea. as vrea sa stiu care e cea mai rapida si eficienta si bineinteles ne-costisitoare metoda. credeti ca ma puteti ajuta, va rog?
    astept un raspuns.
    multumesc anticipat
    bogdan v.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *