surfing

ce faci cand n-ai ce face…? deschizi google…! in fine, il deschizi si cand ai ce face, adica n-ai un raspuns suficient de clar la o anumita problema, de la cum se face dulceata de afine pana la ultimele imagini de pe marte si daca-s pe bune sau nu.
sa revin: cand NU ai ce face dar esti internet addicted deschizi google si tastezi tot ce-ti trece prin cap: remedii contra insomniei, statie gpl pentru masina, centre pentru slabit sau ingrasat, concedii medicale la cerere, cum se calculeaza ascendentul, cum se fierbe un ou moale, unde se fac asigurari, cum e revelionul in tunisia anul asta si cat de mare trebuie sa fie cusca unui papagal.
si la toate primesti cel putin 10.000 de raspunsuri, in diferite forme si grade de veridicitate.
eu am cautat motoare de cautare ultima data si-am dat peste unul tare simpatic, cu mult mai slab decat google, dar tare simpatic

http://www.kartoo.com/flash04.php3

dragutz, nu? 🙂

7 Replies to “surfing”

  1. Sincer chiar nu m`ar mira ca uni sa nu de`a serch pe google si mihai eminescU….banuiesc ca motivele le`ai lu`at aleator..fara vreo ordine sau reprezentand ceva anume..voiai sa faci reclama mascata la altceva banuiesc :)JOKE EVIDENT!Totusi sa stii ca mai sunt uni “internauti” care nu cunosc inca ca googlele are si bara “serch” !

  2. Sincer chiar nu m`ar mira ca uni sa nu de`a serch pe google si mihai eminescU….banuiesc ca motivele le`ai lu`at aleator..fara vreo ordine sau reprezentand ceva anume..voiai sa faci reclama mascata la altceva banuiesc :)JOKE EVIDENT!Totusi sa stii ca mai sunt uni “internauti” care nu cunosc inca ca googlele are si bara “serch” !

    da, voiam sa fac reclama mascata la produse naturiste :)) si culmea, nu ma plateste nimeni pentru asta :)) din greseala ai scris serch in loc de search 🙂 stiu, voiai sa faci reclama mascata! :))

  3. Nu stiam ca faci analiza de text aici :d pe viitor(asta`n cazul in care voi mai posta)o sa fiu foarte atent cu lizibilu` sa nu cad in penibil(u`).Ca t despre retete naturiste ….stii cumva daca s`a inventata ceva pe baza de plante naturale ….vindecarea prostiei ?:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *