Albumul “Cowboy-ul Nelu” si-o lansare cum n-am mai vazut demult

despre albumul lui OVIDIU MIHAILESCU pot spune ca este unul dintre putinele pe care le stiu si ascultat in ultima vreme si care au un mesaj puternic social, anti-prost gust, anti-manele, anti-junk food and anti-junk life.
si da, am fost la lansare, am vazut oameni frumosi laolalta cat n-am vazut demult, s-a cantat in ritmul dat de organizarea de show facuta tot de ovidiu (cu minte si spirit gandita) iar sfarsitul a fost de-a dreptul glorios. calea victoriei cred ca a rasunat de “tanar si liber” 🙂

atmosfera cum n-am mai vazut si simtit demult…cativa prieteni de-ai lui ovidiu au venit cu palarii si pistoale de cowboy si-au condimentat locul. cat despre insignele cu politia anti-manele….am purtat si eu una, si-o s-o mai port pana in ziua in care voi putea respira noptile, serile, dupa-amiezele, diminetzile, fara tanguiri vocale-instrumentale intr-un fals ingrozitor si atat de tare incat nu te mai auzi cu vecinul de bere, de vorba, de dialog, de trafic.

catalin, gazda emisiunii “oameni mari” de la radio itsy bitsy imi spunea ca dupa ce a mai citit cateva dintre postarile mele de-aici i-am creat imaginea unui om nervos. nu, nu sunt nevrotica 🙂 si nu ma revolt neaparat impotriva muzicii de proasta calitate. pana la urma, universul e mare. ma revolt impotriva celor care imi fura pana si celula infima in care sunt. le-as cumpara casti vecinilor mei care se aniverseaza in fiecare uichend lasat de la dumnezeu si in fata carora nu pot lua atitudine oficiala pentru ca sunt in stare sa dea foc casei mele de lemn. (pe de alta parte, ce atitudine sa iau, oficiala, cand politistii chemati fredoneaza si ei un guta sau un X de la nechematzii din deal???? sau cand aceleasi autoritati minunate incep sa te ia pe tine la intrebari de parca ai fi ultimul infractor neprins “de ce ne deranjezi de fapt?)

of, ovidiule, ma vei ierta ca am divagat, dar mi-e nodul din gat imens de mare. aseara am defulat cum am putut cantand de la masutza “fericit nefericit” si “cowboy-ul nelu” si toate frumoasele tale piese care demonstreaza ca inca se poate. felicitari si casei de productie care a crezut in tine si in mesaj, pentru ca asta ma face si pe mine sa sper ca voi vedea cd-uri prin magazine cu altfel de muzica decat cea de care scriam mai sus.

un merit mare pe care il mai are ovidiu mihailescu in afara lansarii acestui CD e acela ca, dincolo de faptul ca e un om tare bun, a adunat in jurul lui oameni pe masura. iar asta nu tine de calitati vocale ci de sufletul lui MARE. Multumim, Ovidiu.

One Reply to “Albumul “Cowboy-ul Nelu” si-o lansare cum n-am mai vazut demult”

 1. Ai pus punctul pe i
  intradevar…un concert cum de foarte multa vreme nu am mai vazut…
  ” iar asta nu tine de calitati vocale ci de sufletul lui MARE. Multumim, Ovidiu.”
  asta vroiam sa spun eu…nu am vazut in viata mea un om atat de cald si primitor…un prieten ca Ovidiu rareori intalnesti pe drum…
  si eu am sa-i multumesc enorm…poate ca o singura viata nu-mi ajunge sa-i multumesc cat ar trebui ca m-a ajutat foarte mult…
  felicitari pentru album si sa fie iubit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *