ca sa mai stiti de mine

am fost la emisiunea “Casa Poetescu”. pret de 2 ore, Vanda (lightheart) m-a rupt de toate coordonatele mele de sociolog, de individ cu experiente de viata sociala, de contexte de rate, credite, job, planuri, clienti si m-a readus, cu un firesc desavarsit, la esenta de om care scrie poeme si le si canta. dupa emisiune am rugat-o sa ma lase 5 minute fara sa vorbesc, pentru ca astfel de experiente te lasa fara cuvinte, te Decadreaza. Dupa plutire am resimtit pregnant revenirea fiecarui acord de viata de zi cu zi. Dar mi-e bine si-acum.

am scris un cantec nou. plutea si el de cateva luni incoace, dar a dobandit contur. nu, nu e un cantec romantic, se incadreaza tot in linia mea de amante sau ironii cu gust de mariaj. s-ar putea sa-l cant azi in Spice Club. ma mai gandesc la asta, pentru ca sunt o perfectionista…

zona de activitate profesionala devine creativa, dar Creativa altfel decat a fost pana acum. rezultatul imaginatiei mele trebuie sa se concretizeze mai mult decat intr-o idee spusa la un pahar de …vorba cu prietenii si complet diferit de strategii sociologice sau de marketing. acum trebuie imbracata, scrisa pe hartie…e o senzatie de nou in munca mea si-mi place de mor! 🙂 noroc cu cei care au mai facut asta (adica lucreaza in publicitate) care stiu sa structureze informatia. dar, repet, invat lucruri noi si care-mi plac. ce sa-mi doresc mai mult?! (entuziasmul de-acum reprima un alt potential raspuns) :))

am asteptat un gadget pe care l-am achizitionat cu mai bine de o luna in urma, care a venit la vremea lui si care apoi a dat dovada de prost gust si s-a stricat. nu major, o problema de bazait. ei bine, albinutza din aparat se pare ca a ridicat multe probleme: unii nu au auzit-o, altii n-au recunoscut-o, ceilalti au considerat ca poate fi lasata in stupul producatorilor. spuneam “am asteptat”? inca astept. si mai era si cadou…

am vrut sa vad eclipsa. n-a fost sa fie. cerul de deasupra casei mele era inodor, incolor, tern, fara stelutze, fara luna, fara raze, fara rosu. de fapt, eu rosu voiam sa vad. in plus, deschizand un site pe care intru de cel putin 5 ori pe zi, site de informatii, am descoperit ca acelasi articol care anunta eclipsa a fost transformat muncitoreste si neinspirat in articolul care anunta ca a fost eclipsa….si nu oricum, ci schimband timpul verbelor din anunt….jalnic!!!

fragment din articolul care anunta eclipsa:
“Incepand cu ora 22.16 (in seara de 3 martie) Luna va intra in penumbra Terrei, iar de la 22.30 se va putea observa cum marginea partea din stanga a Lunii va incepe sa se intunece.La ora 00.43 (4 martie) tot discul Lunii va fi in umbra Pamantului. Luna va avea o culoare rosiatica, sau mai inchisa”

fragment din articolul care a anuntat ca a fost eclipsa:
“Incepand cu ora 22.16 (in seara de 3 martie) Luna a intrat in penumbra Terrei, iar de la 22.30 marginea partea din stanga a Lunii a inceput sa se intunece. (…) La ora 00.43 (4 martie) tot discul Lunii a intrat in umbra Pamantului. “Luna va avea o culoare rosiatica, sau mai inchisa”.

NO COMENT!

astazi voi canta, dupa o pauza de doua duminici, in Spice Club. aceeasi frumoasa reunire de oameni ce canta folk intr-un spatiu care ne-a fost pus la dispozitie cu generozitate. mi-ar placea ca initiativa asta sa se perpetueze si in alte cluburi. unele deja s-au angajat in demersuri de tipul acesta si merita atentia publicului.

eh…ce sa va mai povestesc? 🙂

mai bine va ofer o piesa. asa, de duminica.

3 Replies to “ca sa mai stiti de mine”

  1. astazi nu prea pot sa ajung…si nu ne-am mai vazut de multicel…make e plecat…randu trecut ovidiu nu a putut…tre sa va mai vad in formatie completa…:)
    o sa canti si duminica viitoare…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *