Happy trigger

ok, n-a fost o zi usoara cea de marti. 9 ore de munca. 30 de minute pauza. mancat sandwich-uri muncitoresti cu parizer, care ma stimuleaza cand vine vorba de lucru continuu, cafeaua langa, muzica undeva departe ca s anu imi influenteze analiza bazei de date.

cand am terminat imi venea sa impusc pe cineva. in loc de asta am cautat pana ce am gasit ceva care sa ma binedispuna in afara jocului Zeus, care inca mai sta instalat in computerul meu si ma asteapta sa construiesc orasele si sa-i fac pe muncitori fericiti. Am trecut printr-o paleta intreaga de filmuletze, poze, am cazut si in pasa de ascultat aura urziceanu sau rapsodia romana, nimic nu a avut efectul scontat…

pana cand…

daca tot ziceam de impuscat creieri, un filmuletz cu Happy Trigger, sau in traducere libera “cel-care-impusca-nu-oboseste-si-e-si-fericit-pe-deasupra”.

sper sa va amuzati si voi, colajul e tare haios facut, cu secvente dintr-un joc de tip “shooter” care circula pe piata iar versurile melodiei se potrivesc de minute!

enjoy!

p.s. merge de ascultat si la birou, cand tocmai v-a cerut seful o chestie nasoala sau cand aveti prea mult de lucru. e deconectant, serios!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *