ce se intampla cand ti se intampla ce nu voiai sa se intample?

 1. cade curentul. nu mai merge nimic: centrala termica, hidrofor, computer. asadar: frig, seceta si plictis…cica e vant. cei de la electrica sunt prompti la telefon. “in 2-3 ore, in functie de tipul problemei”
 2. tipul problemei e delicat
 3. delicata devine si asteptarea, dar mananci la lumanare, e romantica atmosfera. pacat ca te ia cu frig. ai vrea sa te bagi in pat si sa te uiti la tv
 4. a venit curentul dar…
 5. …n-am platit factura la tv. pachetul de baza e inaccesibil. in schimb am 300 de canale de satelit disponibile pe care pot viziona posturi arabesti, italiene si sexy (o combinatie de fapt). plus real madrid tv, realitatea tv si protv intl. stiri am auzit toata ziua, figura lui Boc nu ma inspira, “vacanta mare” in reluare e ca un borcan de mustar expirat, fotbalul ma pasioneaza doar cand e vorba de steaua si de echipele romaniei in campionate ce trec granita…ei bine, devine evident ca prefer sa raman pentru 2 minute pe un canal sexy.
 6. canalul sexy: figuri triste si lipsite de inspiratie, prin figura intelegandu-se “tot”. e emisie cu italience si conversatiile sunt de tipul “ciao, ce faci? bine! tu? bine si eu. iti place ce vezi? da!” dupa care apelantul tace din motive evidente.
 7. motive evidente: inchid tv-ul si imi repornesc computerul inchis in mod brutal de oprirea si pornirea curentului. scan disk. update antivirus. scan again. nu merge netul. resetare modem. in cele din urma ma declar conectata. zambesc uitandu-ma la iconitzele gri ale prietenilor mei care acum 2 -3 ore probabil erau online. gasesc pe cineva. rescriem dictionarul limbii romane. murim de ras. se duce la culcare.
 8. intru pe blog la Alina Manole EVIDENT.
 9. postez insemnarea de mai sus. nu apare nu niciun refresh. o iau de la capat
 10. a mers?

4 Replies to “ce se intampla cand ti se intampla ce nu voiai sa se intample?”

 1. Nu te inteleg.De ce esti singura in noptile reci de iarna.?Sau cel mai bun prieten la ora actuala este muzica si netul?Nu ai nevoie de figuri triste si lipsite de inspiratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *