Concerte de iunie, cu o exceptie de 31 mai

cover-alina-manole

Pana sa imi fac timp sa descriu cum a fost “de-capul-meu” spun repede ca se aduna concerte-standard in Bucuresti si in tara. Cu alte cuvinte, dau de stire despre locurile unde ma voi calatori in urmatoarea perioada.

- 31 mai  – Vama Veche – Papa la Soni (noul spatiu, fosta Roata) - e in Duminica de Rusalii, deci o zi de luni libera dupa :)

- 5 iunie – Bucuresti – Bucuresti, in cadrul manifestarilor culturale organizate de Sectorul 3 al Capitalei – parcul Al. I. Cuza, foisor central – ora 20:00 :) Nu intarziati! :)

- 11 iunie – Resita – Vintage Pub

- 12 iunie – Timisoara – in cadrul evenimentului Street Delivery - la vreme de seara vreau sa-i vad in fata scenei pe toti cei care de 6 ani ma intreaba cand vin la Timisoara :)

- 13, 14 iunie – Tasnad – Festivalul Simbol - am bucuria sa fiu presedintele juriului acestui festival care se adreseaza tinerilor artisti de muzica folk si muzica usoara. Cand scriu “tineri artisti” sa stiti ca este vorba chiar de tineri: sunt doua categorii de varsta scolara – clasele 1-8 si 9-12. Inscrieri se fac pana pe 25 mai :) Intrucat am ocazia nu doar sa cant ci si sa ascult si sa jurizez, impreuna cu organizatorii am decis sa organizez si doua intalniri in afara scenei cu participantii :) Nu le spun workshop-uri ca suna prea pretentios :)

Mai am de anuntat si ce fac pe 15 iunie, dar nu azi, ca trebuie sa ma intorc la munci de asfalt :)

Daca sunteti prin zonele cu pricina in zilele scrise aici…va astept cu drag!

Si pentru ca e luni…. :)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes