Joi cu zbor si emotii mari

cover-alina-manole-refacut

Randurile de mai jos le scriam dimineata. Miercuri dimineata, pe la 11. Intre timp e 1 dimineata. Joi

Ati petrecut frumos? V-a fost liniste si bine sau agitatie si freamat, dupa voia gustului si a inimii? V-ati intors in orasele de munca sau de scoala sau inca e vacanta? 🙂

Am avut soare. Cel putin in Bucuresti, unde am sarbatorit zile de Pasti cu leneeee pe care numai Dodo o poate descrie. De ieri incoace insa traiesc agitatie maxima.

In primul rand pentru ca traiesc in Romania si toate lucrurile sunt lasate pentru ultimul moment. Sau dupa acesta. Si te uiti neputincios si asculti niste scuze si … la asta se rezuma totul. Obosesc.

In al doilea rand, pentru ca plecarea la Stuttgart inseamna bagaje, planuri, ganduri, playlist, organizari si cand constati ca de fapt ai doar doua zile lucratoare, marti si miercuri, in care mai poti sa faci una-alta…intri un pic in panica 🙂 Si panica e justificata de o anumita amortire institutionala.

In al treilea rand pentru ca, inainte de plecare, mai sunt de organizat lucruri dragute precum concertul de pe 25 aprilie de la Clubul Taranului. Nu voi lua laptoapa cu mine in Germania asa ca totul trebuie impachetat si trimis din vreme.

In al patrulea rand…am o “stare”. Nu stiu daca imi vine din empatie exagerata, din alinierea planetelor sau din primavara incerta care da spre o vara capricioasa. Un Magne b6 luat la timp cica salveaza situatia. Nu si dorul, asta garantez.

Cu punctele aliniate mai sus am trait mijlocul de saptamana. Mi-am intrerupt scrisul pentru ca a trebuit sa plec repede si sa ma intorc tarziu. Peste cateva ore insa plec spre Stuttgart, via Istanbul. Promit sa-mi relaxez toate starile, sa ma bucur de zborul cu avionul (cu pastilul de rigoare ca sa evit starea de ameteala) si sa ma bucur de cei care m-au chemat sa le cant. Sunt emotionata rau pentru ca merg la o aniversare, nu oricum: 10 ani ai Forumului German-Român din Stuttgart. Am multa inima de dat vineri seara, asta garantez.

Pentru cine e interesat de ce se va intampla acolo si vrea sa-si trimita prietenii sau sa ajunga personal pe 17 aprilie …clubul in care vom canta se numeste Laboratorium. La 20:30 incepe concertul. In limba romana, cum mi-e asa de drag sa cant!

Pentru concertul de pe 25 aprilie rezervarile se fac deja. In limita locurilor. Ca de obicei. Detalii AICI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *