Luni cu Luna noua

iarna, parca e mai frumoasa curba inghetata, stralucitoare, a lunii. te-ai astepta sa vezi un turture maaare atarnat de partea de jos. si acolo un astronaut 😀 glumesc!!! e doar luna noua 🙂

odihna ultimelor zile imi face bine. mi-am dat seama ca in ultima vreme eram in reluare, aveam reactii diferite de stilul obisnuit. consecinta pachetului de odihna din ultimele 3 zile (vineri casnica cu tot ce implica asta, sambata cu 3 reprize de somn fara sa iau in calcul noaptea, duminica lenevita pe canapea intre o carte si show-uri tv sau filme plus un gatit, da, m-am mobilizat ca aveam de ce) este ca e luni, m-am trezit de dimineata fara probleme, am raspuns la e-mailuri, unul important si descoperit in spam, mi-am programat una alta si, in general, am o dispozitie buna de pus la munca si la discutii.

astazi voi scoate orice urma de energie negativa ramasa cu show-ul tobosarilor din puzzle. 4 feti frumosi care bat tobele, abia astept sa vad ce-o sa iasa!

pe 4, miercuri, am filmare la TVR pentru un format nou de emisiune. nu stiu exact cand se va difuza, ce stiu e ca am acceptat invitatia cu conditia de live. voi merge singura (o ipostaza rara), doar eu si chitara, am ales deja cele doua piese si … stiu ca oricum s-ar auzi in live datorita conditiilor tehnice, va fi mai bine decat sa se auda un pian la care nu canta nimeni. in plus, nu pot mima prea bine 🙂 Ii multumesc Lianei Stanciu pentru intelegere 🙂

astept sa anunt si difuzarea interviului pe care mi l-a luat Chinezu acum vreo 2 saptamani, un interviu asezat, cu povesti diverse despre carti, oameni, muzici…

afisul pentru 16 decembrie inca nu e gata. cand am auzit “hai ca mai e timp” am simtit asa ca-mi vine….dar asta era saptamana trecuta, cand eram tare obosita. 🙂 azi e luni, lunea nu e voie sa te agiti mai mult decat trebuie mai ales dupa ce ti-ai luat portia de relaxare.

anunt insa, inca o data, ca pe 16, in noaptea in care luna va deveni plina pe cer si “plin de patrata” pentru cei care ne vom aduna la clubul Puzzle (iata, am anuntat si locul), ne vom canta in fata voastra pentru ultima oara in acest an in Bucuresti.

ma intorc la scrierile mele mai putin artistice, desi in ultima vreme, asa cum s-a vazut si pe blog si pe facebook, am mai oferit cateva mostre din zona de poeme. anul 2014 va insemna si o carte, daca nu cea de povesti, scrisa si aflata in sertar de 1 an, atunci cea de poeme, nu cu o altfel-eu ci cu inca o particica din mine.

sa aveti o saptamana frumoasa si sa cresteti frumos Luna de azi 🙂

alina

p.s. vin sarbatorile…iooooi… 🙂 e vremea sa reamintesc de albumul “Cu drag”, cu cele 4 colindele scrise de subsemnata 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *