Bagaje

“băgăjesc” de doua zile, printre ameteala de canicula si drumuri. sigur voi uita ceva care-mi trebuie (in timp ce scriam mi-am amintit inca un lucru…stati un pic…)

ce nu voi uita multa vreme de-acum inainte e concertul de aseara. Sting once more. nu-mi vine sa descriu, nu am cum, intensitatea emotiilor prea mare, concertul superb.

ma intreb daca vor incapea in masina toate bagajele: geanta de voiaj (dulapiorul mov), chitara, laptoapa, bagajul cu cd-uri si tricouri “am un pitic”… o parte din ele vor fi lasate la mare sau vor ajunge cine stie in ce oras din tara, o parte se va ingreuna cu nisip si amintiri… 🙂

e prima zi de festival, am calitatea de spectator vreo 2 zile (da, mi-am amintit ca nu am pus geaca groasa pentru noapte), sambata vom urca pe scena.

🙂

mai scriu doua randuri si fug sa mai pun ceva in bagaj…

randul 1: abia astept sa plec

randul 2 (mai lung): abia astept si plecarea la Garana de pe 9 august, abia astept si reintoarcerea in Vama Veche…vorbesc deja de reintoarcere pentru ca ma bate gandul sa fac un concert “de capul meu”, care sa includa si piese necantate pe vreo scena si al carui loc poate fi numai la malul marii. cred ca se va intampla lucrul asta la jumatatea lui august 🙂

plecaciune si drag! am fugit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *