tinctura de primavara

zilele de vacanta au fost ca un soi de tinctura de propolis: numar de picaturi in crestere de la zi la zi, dintre cele care iti fac bine cand esti obosit. mi-am propus sa ma odihnesc si asta am facut, mi-am propus sa las stress-ul acasa si asta s-a intamplat, mi-am mai dorit eu niste lucruri si s-au intamplat, si la mare si in bucuresti. cu alte cuvinte…a fost … Vacanta.

un rezumat ar insemna asa: citit, relaxat, vazut concertele cu “just another lie”, “niste baieti”, “kultur shock”, farfarello, “timpuri noi”, ceva jam session cu “folk frate”, focuri de tabara, rasete, oameni frumosi, prieteni si mai si, plimbare de vama cu vama aproape goala, fuga de multimea de 1-2 mai in refugiul de “la copac”, somn de dupa-amiaza, dans pe “in val de mare de mare de mare…”, peripetii la plecare, prima mea calatorie cu trenul pe ruta mare-bucuresti, oboseala maxima dar mers la biserica dupa lumina, papat super cozonac, somn, iarasi somn, masa la familia din bucuresti, apoi petrecerea cu prietenii de pe pitar mos, apoi iarasi rasfat de toate felurile 🙂

acum port ceva soare pe nas si stiu ca nu va trece pana cand ma voi reintoarce in vama. ba mai mult il voi duce la Sibiu si la Cugir, unde avem concerte saptamana aceasta. in Sibiu va fi pentru a doua oara cand voi canta la Imperium si tin minte ca ieri primul concert de acolo, cu o amprenta emotionala aparte.

la Cugir am fost invitata la festival si din cate am inteles zona este absolut superba si la cum mi-am dat seama deja din discutiile telefonice, si oamenii sunt dintre cei care-s pasionati si vor sa iasa lucrurile bine!

marturisesc ca abia astept sa plec din nou, abia astept drumul spre Sibiu, abia astept echipa completa cu Raul, Nasu’ si Teddy, abia astept…sa cant…ca mi-e cam dor….

sper ca vacanta voastra, atat cat a fost, sa va fi relaxat si sa va fi incarcat bateriile cat pentru toata vara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *