stiri de sambata

joi n-am putut scrie pentru ca abia incepeau sa se incante lucrurile. vineri cu atat mai putin pentru ca urma sa cant si am fost intr-un ritm aparte toata ziua. ritm domol, linistit, cu probe de sunet, somn de amiaza, cafea pe terasa sub o bolta de vie, pregatit, aranjat, stat in backstage si emotionat si mai tare, apoi urcat pe scena, cantat si…nerevenit urmatoarele 2 ore.

ce-am cantat…am inteles ca s-a vazut la tv in direct pe antena 2.

ce-am simtit…inainte am tremurat, in timpul recitalului m-am tinut “brava”, dupa aceea am plutit. o mare, la propriu, miscatoare, cu val de suflet. atatia oameni la un loc nu am vazut in cei 6 ani de cand cant la Folk You. parca niciodata. sau oricum, parca nu anul trecut. sau, nu stiu, poate nu am avut eu ochii atat de deschisi. 🙂

si daca ma asteptam ca multi dintre cei aflati in fata noastra sa aiba “cel putin un pitic”…nu m-am asteptat sa aud “tu ai vandut marea” cantat in cor…si nici “adevarul” spus cu la la la…si nici….

da, si luna…ce frumooos s-a auzit….

multumesc cu plecaciune si drag tuturor.

si asa cum am spus si pe scena, multumesc si celor care nu se vad in tot procesul de organizare si care te fac sa te simti asa cum trebuie si datorita carora ai cum sa urci pe scena in timp util, ai cum sa te auzi bine, ai cum sa stai jos atunci cand esti obosit, ai cum sa bei o cafea sau sa auzi o vorba buna cand ai emotii uriase.

oftez acum, un pic cu oboseala pe gene…

asa mi-a placuuuuut! 🙂


5 Replies to “stiri de sambata”

  1. Alina, a fost nemaipomenit!!

    Dupa Tudor Gheorghe am zis ca o iau razna cand tot nu te anuntau! Deja era intamplarea cu baietii de la Zdob, si ma gandeam sa nu fi facut figuri piciorul…. eram tare in spate, si cu toate probele acolo se auzea cam greu, asa ca m-am inghesuit la scena.

    Asa ca de la fete, aratai nemaipomenit pe ecrane :D.

    PS. ne-au placut si tricourile, am gasit mai greu masuri pentru pitic, dar ti-am lasat pe FB dovada 🙂

  2. cu tot dragul, din tot sufletul…multumesc! S-a auzit, s-a vazut (si …s-a simtit) superb. Sa iti fie viata bucurie, Alina! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *