electro-tehnice

vestea cea mai mare si mai frumoasa este ca am recuperat laptoapa. fix cand sa dau ultimul telefon pentru a confirma ca vreau banii inapoi, cum de altfel mi se oferise chiar din partea emag-ului…ma bate un gand…hai totusi sa intreb pe unde se mai afla (polonia ori …). si cand intreb mi se spune ca laptoapa e bine si cica reparata, se afla in teste si ca voi fi sunata sa o recuperez. asta am facut azi (telefonul a fost dat ieri). carcasa schimbata, nu stiu de ce numarul porturilor usb nu mai e acelasi, cert e ca acum in timp ce scriu fac un minunat back-up la fisiere 🙂

pun situatia asta tot pe seama teoriei compensatiei, pentru ca la cat de “bine” mi-a mers pe alte planuri, tehnica nu are de ce sa nu se rezolve sau sa functioneze impecabil.

alt highlight al zilei este ca scrisul pe blog m-a ajutat intr-o situatie oarecum practica: completarea raportului muzical cu prezente tv, radio etc. pai daca nu scriam pe blog ca urmeaza sa ma duc nu-stiu-unde sau ca emisiunea x se va difuza in data de…well…facebook-ul nu ajuta pentru ca ii lipseste (inca) o functiune importanta: search-ul inteligent.

cu laptoapa noua a renascut dorinta nebuna sa-mi cumpar si telefon (nu de alta, dar deja cedez psihic la cate probleme am si acolo). cred ca ma voi opri strategic asupra unui nokia dual sim, e ieftin si cica “tine” (referinta e buna, de la un pianist care vorbeste mult la telefon si nu, nu e adi).

vineri (azi) trupa timpuri noi canta la lehliu, pentru cine e in zona sau vrea sa se calatoreasca pana acolo…ii asteapta muzica faina. nu, trupa timpuri noi nu va canta in cadrul festivalului Club A.

intre timp ploua, e fain tare chiar daca e frig, mi-au trecut prin cap tot soiul de chestii de scris zilele astea dar nu am avut timp, m-am plimbat intre metrouri si taxiuri. deh, ma dau om ocupat…

…care asculta sting…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *