a la rock

sa fie si ceva informatii cu distors 🙂

mai intai si mai intai, joi e lansarea noului album TIMPURI NOI. lansarea va avea loc in CLUB A (la ce istorie exista, era si normal sa se intample acolo), de la ora 22:00. in deschidere vor canta cei de la Blue Pulse, pe care i-am auzit intr-o zi la guerrilla si apoi am vazut cate ceva pe net cu ei. not bad at all! se anunta invitati si ceva surprize… 🙂 celor care nu au facebook, le recomand sa dea telefoane prietenilor. va astept acolo!

apoi despre MAYA, trupa de la Cluj de care am mai scris si vorbit pe parcursul anilor. in fine, mai mult poate am scris despre vocalistul Misu Calian, ca doara a pornit din folk 😀 ei bine, trupa MAYA s-a calificat in finala concursului numit “Trofeul Club A”! yupiii!!!  finala se va desfasura in perioada 15-16 mai, in clubul mai sus amintit!

mai mult, trupa MAYA participa la un concurs foarte fain organizat de trupa VAMA si are nevoie de voturile voastre pentru a canta in deschiderea concertului 2012, pe scena Salii Palatului! Pentru cine are facebook, va rog sa accesati aplicatia de concurs din link, sa dati accept si sa navigati frumos (trupele sunt in ordine alfabetica) pana gasiti piesa “viteza sangelui meu“. apoi votati 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *