peripetii si anunturi

zi infernala, ca deh! mai intai deschid ochii, ma uit spre telefon, ceasul arata 12:45. la 11:30 trebuia sa fiu la tv/radio pentru inregistrari de emisiune. sar buimaca, alerg spre bucatarie, inima in gat, vad ca e de fapt 9:45. din momentul ala, fizic, am tras de mine toata ziua. sperietura a fost groaznica, sunt om tipicar cand vine vorba de intarziat, de promis ceva etc. la mai bine de 12 ore de la trezire inima e tot acolo, in zona prea superioara a pieptului, cu tot extraveral.

norocul meu a fost ca in rest lucrurile au mers bine. la emisiune am ajuns, oameni frumosi am cunoscut, am povestit cate in luna si stele. emisiunea va fi inregistrata, voi anunta in timp util ziua difuzarii. repetitia cu raul a mers snur, totul e stabilit pentru maine. (de la 7 la 9 la clubul taranului are loc o conferinta, de aceea concertul va incepe la 10, adica la ora de pe afis 🙂 zic asta si pentru ca sa nu veniti mai devreme de 9…ca va stiu…!)

apoi pauza de masa, apoi doua intalniri, acum in sfarsit acasa, picioarele pe scaunul din fata si un oftat luuuuuuuuuuung, sa eliminam aerul din stomac, plamani, celule. plus citit de e-mailuri si facebook etc.

btw, se vor intampla niste concerte pe care mi-e drag sa le anunt:

1. concert MAYA (da, Calian de la Cluj) marti 17 aprilie ora 21:30, in Joy Pub. e concert numai bun de dezmortit dupa drobul de Paste si cozonacul de rigoare. romaneste si rock deci!

2. 3 lansari de albume folk: pe 19 aprilie POESIS – albumul “Creanga de aur“, apoi Puiu Cretu pe 11 mai “Societatea abrupta” si pe 17 mai Zoia Alecu cu albumul “Printre lupi“.  Abia astept si albumul lui Nicu Alifantis, cel aflat in lucru, dupa cum a anuntat artistul pe pagina sa de facebook si a carui lansare se pare ca va avea loc in iunie.cred ca imi voi lua cel mai clasic telefon nokia

mi-e cam rau si frig si imi ard obrajii si nu, n-am racit, doar inima cred ca a pompat aiurea azi, fir’ar ea de inima si de telefon prost…o sa-mi cumpar cel mai clasic nokia cu putinta, nu smart, nu cu touchscreen, simplu, care sa arate ora normal! in fine, stiu ca cel mai simplu ar fi sa-mi cumpar (inca) un ceas de mana… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *