3 filme

asteptarile cand vine vorba de un film 3D, mai ales dupa ce ai vazut Avatar, sunt dintre cele mai fanteziste cu putinta. dupa ce aflasem ca in star wars doar subitrarea e 3D, am ales un altul, insula misterioasa 2 pre numele lui. de relaxare, poveste (ghost rider … no way, am pb cu inima). film asa de prost n-am vazut demult. la cinema cel putin. idee ok, scenariu de toata jena, actori de mana 2. singurul lucru care m-a tinut pe scaun a fost ca nu eram singura, ca altfel nu ar fi meritat deloc pentru cele 2 efecte speciale pe care cred ca a mizat tot filmul: o ganganie aparuta brusc si un harpon aruncat ca prin ochiul subsemnatei. pierdere de timp si bani, nu-l recomand.

“woman in black” mizeaza pe daniel radcliffe, aka harry potter. mi-am amintit tot filmul de ascensiunea lui di caprio, de la titanic la filme intr-adevar bune si n-am regasit nimic, vreun potential, in ceea ce ofera daniel acum. film de groaza (cica), reteta clasica, unele scapari de-a dreptul magice, un final care te face sa te intrebi si mai mult daca a meritat sa stai 80 si ceva de minute in fata laptopului. nu, cu siguranta nu e film de vazut la cinema. nici acasa, imho.

(astept hugo, am vazut si promo pe ecran mare, alt calibru anyway)

“a monster in paris” e o animatie simpatica pe care inca nu stiu daca sa o recomand in versiunea franceza, originala, sau engleza. starneste rasul (originea monstrului e originala), are scene simpatice, muzica e faina tare. bine, tot filmul m-am chinuit sa-mi dau seama cine si cum canta (nu ma informasem inainte) si dadeam deja din picior sa aflu mai repede. cum toata coloana sonora si parte din voci ii apartin cam singurului francez care-mi place mult, Matthieu Chedid – M – entuziasmul meu a fost justificat. in versiunea engleza altcineva preia rolul vocal al lui M, dar se descurca onorabil. de vazut intr-o seara in care nu ai nimic ce sa-ti comunici, adica film de spalat creierii intr-un mod placut.

2 Replies to “3 filme”

  1. am vazut Hugo, mi-a placut, nu e un film de care o sa iti aduci aminte peste 5-10 ani, insa e bine sa il vezi.

    Nu stiu daca ai vazut Brothers (2009) cu Natalie Portman. asta chiar trebuie vazut.

    1. precum am scris imediat dupa ce am vazut hugo, il consider film de referinta pentru istoria reala din spatele filmului, pentru celebrarea inceputului efectelor speciale.
      cat despre al doilea…vazut! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *