recensamioritice

s-a spus ca cea mai mare surpriza a recensamantului este scaderea populatiei urbane. pentru cine e surpriza asta in afara de d-l kivu nu stiu, poate mai gasesc sociologi “surprinsi” sa constate ca este adevarat si “chiar” se intampla de cativa ani incoace fenomenul de migratie dinspre urban catre rural si emigrare (mai ales din urbanul mic/mediu) spre bazinul european vestic. surpriza mea cea mare e sa constat ca totusi exista macar 19 milioane de romani declarati in recensamant, in conditiile in care ameteala cu cnp-ul si inteligenta unor recenzori sa zicem ca ar dona studiului o “fenta” mai mica decat sinceritatea romanului strans cu usa, politia, amenda. sa-mi spuna de asemenea cineva ca toti romanii si-au declarat frumos co-locatarii plecati la munca temporar. pe toti. are tupeu cineva?

cifrele arata ca suntem mai putini. mai putini in tara, da. mai putini romani? asta n-o cred.

mirel scrie si el despre ne-surpriza numarului mic. recomand lectura

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “recensamioritice”

 1. Cantemir says:

  Surpriza cea mai mare e exodul masiv de 25 romanipe ora, zi si noapte, timp de 10 ani, fara ca statul sa-si fi dat seama:
  http://camarasdelumini.wordpress.com/2012/02/02/romania-are-numai-19-milioane-de-locuitori/
  Un motiv excelent de demisii in lant pentru incompetenta!

  • Alina Manole says:

   Cantemir, autocarele au intre 50 si 70 de locuri, deci ipoteza grupurilor de 25 cate 25 nu tine. (glumesc sinistru, evident)

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes