intre pareri de rau si pareri de bine

Ma uit un pic in urma si ma ameteste anul care se incheie. A fost zbuciumat, intens, plin, pe alocuri stralucitor, pe alocuri urat. A fost un an al extremelor.

Imi pare rau ca am pierdut timp, minute, ore, zile, stiind ca le pierd si ca se vor duce naibii si nu voi intelege nimic.  Imi pare rau ca nu am citit mai mult, ca nu m-am dus la un curs la care voiam sa ajung, ca nu am facut unele lucruri dupa intuitia si capul meu si amanarile nu mi-au adus bine. Imi pare rau ca am spus unele cuvinte, chiar daca erau frumoase. Imi pare rau ca nici anul asta nu am fost pregatita sa accept ca unii oameni pot dezamagi si rani cumplit. Imi pare rau ca sunt neputincioasa in fata cancerului unui om drag si ca nu m-am facut medic atunci cand asta mi-a trecut prin cap.

Imi pare bine ca am fost la concert Sting. Imi pare bine ca am trait si m-am lasat sa simt pana in ultimul cartilagiu, chiar daca asta nu mi-a facut bine (doar muzical, acolo am tot scris/compus) 🙂 Imi pare bine ca am investit din nou, cu efort, intr-un nou album. Imi pare bine ca am prieteni langa mine care ma iarta si imi vor binele si ma bucur ca inca reusesc sa-i pastrez. Imi pare bine ca nici anul asta “nu am crescut mare” si ca tot nu am uitat cat de femeie sunt. Imi pare bine ca am iubit, ca m-am iubit, ca am iertat, ca uit.

Imi doresc ca la anul pe vremea asta sa fiu a naibii de fericita 🙂

Va las cu o parte din ce a fost vizibil in 2011 🙂

5 Replies to “intre pareri de rau si pareri de bine”

  1. La multi ani, Alina! 2012 va curge la fel de repede, dar iti doresc ca, la finalul lui, sa simti ca ai realizat, ai visat, ai/te-ai implinit, ai/te-ai bucurat, ai ras, ai/te-ai iubit, ai ….un an frumos si special!

  2. ca să vezi…
    tu ai dat check la concert sting…aşa şi eu am dat check la lansarea albumului tău.era pe wish-listul lui 2011.să ai un an bun,bun,bun.Să fie totul bine!>:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *