nimic nu e intamplator

despre evenimentul bailey group din perspectiva organizatorica voi scrie dupa ce mai sedimentez un pic cele 3 zile in care am fost aproape de cei 5: victor, poogie, patches, peter si cristian (sound eng). acum doar ma bucur ca tudor a insistat si m-a convins si cu alte argumente decat muzica lui bailey ca aceste doua concerte “trebuie facute”, ma bucur ca la hrc si la vintage am gasit oameni faini cu care sa colaboram minunat, ca am avut parteneri media si prieteni care nu doar au fost incantati de idee si au venit la concert dar au si dat de veste si ne-au ajutat, ma bucur ca si bujor a fost in nebunia asta si ca echipa tehnica a functionat cum era de asteptat de super bine, ma bucur ca au fost atat de multi muzicieni la cele doua concerte si ma bucur si pentru cei care au “testat” pentru prima data Muzica bailey-ana, ma bucur pentru cei care au plecat zambind dupa o zi de lucru din timpul saptamanii si mai am motive destule dar le mai tin si pentru mine.

mda, suna organizatoric oricum. deci nu prea mai e corect “voi scrie”, tocmai am scris.

impresii, opinii scrise si fotografii puteti citi/vedea la Andi Moisescu si pe iconcert. pe fb restul, la radiouri in emisiunile realizatorilor prezenti. va multumesc.

ca sa amestec de tot lucrurile as mai scrie tot aici ce m-a asteptat la intoarcerea de la sibiu…las totusi pe mai tarziu 🙂

Alina Manole, Victor Bailey, Tudor Balcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *