daca nu ar fi prietenii…

Multumesc, Doamne, prietenilor mei. Celor vechi si celor noi, care ma ajuta, nu stiu nici eu de ce, fix cand ajung intr-un colt stingher si nu stiu cum sa scap.

Am cunoscut zilele acestea o multime de oameni frumosi tare, care nu stiu prin ce miracol vor sa ma ajute in proiectul de lansare a noului album. Nu stiu de ce fac asta, ma tot mir 🙂 dar parca mi se mai usureaza poverile un pic si asta e tare bine….

Mi-am gasit si “THE red dress”. Evident, daca nu era Laura cu care am mers aproape 6 ore si care a suportat probarea a…cine-a mai numarat cate bucati de rochii..lucrul asta nu se intampla. Si sa spunem ca ne-am limitat la cele rosii si verzi, ca altfel…era macel! Oricum, rochii rosii si verzi exista. Uni. La un moment dat le vezi pe toate la fel. Croielile repetitive ma omoara, recunosc.  Nu as fi probat atatea daca nu as fi fost cu ea, dar cand te cunosti din copilarie…stii cum sa iei omu’ 🙂

Rochia e pentru sedinta foto de vineri. Dupa ziua de vineri va voi povesti despre cei pe care i-am cunoscut, pana atunci ii pastrez egoist pentru mine. Imi umplu sufletul cu ei ca am nevoie de putere.

….

A plouat azi cand inregistram "Plec putin". De ce nu ma mira? Trebuia sa fie asa, trebuia sa-mi spuna Adi "in live zambesti cand canti piesa asta" si eu sa stau cu lacrima-n coardele vocale. Fara motiv, doar asa, ca s-a adunat ploaie si pe dinauntru. Tehnic vorbind, pe discul nou, piesa va avea altceva decat restul pieselor.... da' nu mai zic nimic, ca si asa pe facebook am dat ceva "din casa" legat de piesa "Despre mine" :)

Incepe sa intre in mine febra de lansare. Rau. Uneori nu stiu de unde sa o apuc. Problema resurselor ramane in continuare una serioasa. Optimismul inca exista insa...si precum am spus la inceput...am prieteni, mai noi sau mai vechi, pe care-i iubesc ca au pitici si au dorinta sa fie langa mine.

Multumesc!

Va las cu muzica.

One Reply to “daca nu ar fi prietenii…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *